Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak naprawde od niego chcialem zaczac, ale wyszly moje braki w zwiezlym formulowaniu mysli, Kawul wydal mi sie bardziej nosny, a Mirek nie uzyl zwrotu frajerstwo, przynajmniej wprost.I znowu juras...;)
Mial byc film dokumentalny, ale OS konczy dzialalnosc.Chętnie bym przeczytał jego autobiografię.
Mial byc film dokumentalny, ale OS konczy dzialalnosc.
Tytułu, to nawet @Szady by się nie powstydził. Profeska:)Tak naprawde od niego chcialem zaczac, ale wyszly moje braki w zwiezlym formulowaniu mysli, Kawul wydal mi sie bardziej nosny, a Mirek nie uzyl zwrotu frajerstwo, przynajmniej wprost.
Cały wywiad jest już dostępny? Bo nie mogę znaleźć.
Cały wywiad jest już dostępny? Bo nie mogę znaleźć.
Ustalaja szczegoly obecnosci zawodnikow KSW i FEN na PLMMA 70, dlatego Mirek taki stonowany w zapowiedzi ;)Jeszcze nie ma.
Mirosław to trochę postać tragiczna naszego światka MMA, większość robi z niego błazna, a on jakby na złość ciągle organizuje te swoje gale. Ktoś powinien napisać jakiś ciekawy artykuł na jego temat, choć myślę, że i na książkę by materiałów nie zabrakło.
@defthomas Skoro wrzuciłeś już w newsy piosenkę Popka to musisz iść za ciosem.