Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Opublikowany 21 mar 2014Liczę na to ze filmik jest z wczoraj
Przygotowywal sie do walki z Wesselem. Nie wiem o co cale zamieszanie, Michal lubi ostro trenowac.Czemu Michał obija jakieś dzieci które ważą pewnie połowe tego co on?
Taaaa, u Drewniaka też gasili światło i kazali się po ciemku napierdalać. Tyle z tego dobrego że na prądzie oszczędzali. To jest głupota.
Ja wlasnie na Karate takie katorgi przezywalem i uwazam, ze to mnie zmienilo jako czlowieka - na lepsze. Brakuje mi tych czasow. Juz takich rzeczy sie nie robi, a to ksztaltuje psychike, pozniej nic Cie nie rusza. To mialo wplyw na kazda dzidzine mojego zycia. Jak wczesniej przejmowalem sie opinia kobiet, jak dostalem kosza, tak pozniej mnie nic nie ruszalo. Tak sie ksztaltuje charaktery. Ludzie patrza na to i mysla, ze ten typ bedzie mial od tego blizny na psychice, a prawda jest odwrotna - jego psychika jest dzieki temu mocniejsza. Oczywiscie nie mowie o ciosach w glowe, bo to nikogo nei czyni twardszym. Te zapomniane juz elementy Karate uwazam za najbardziej wartosciowe.
A ja za najgłupsze. Dlatego karate z jego idiotyzmami zniknie. Treningi "twardości" z kopanie i skakaniem po brzuchach nie dały mi absolutnie nic. Charakter wyrabia ciężki trening i nie trzeba tutaj filozofii i bicia słabszych. Akurat taki sparing mniejszemu też nic nie da bo chłopak się tylko usztywni i w prawdziwej walce będzie się spinał. Dlatego na treningach robi się zadaniówki na 50 % a sparingi toczy z ludźmi o podobnych umiejętnościach i wadze.
Że to film ;-)pffff... a co powiecie na to?
Że to film ;-)
Dobra, idę poskakać po dzieciach z przedszkola by twardo weszły w życie. Mam nadzieję, że mnie psiarnia nie zawinie? Zrozumieją?;-)
Za późno, już wyszedł.Tylko ich nie rozdziewiczaj w ramach tego treningu twardości.
zaczyna się...Choć ciągnąc temat wychowania w brutalny sposób to gwałcone dzieci powinny mieć megamocną psychę w wieku dojrzałym i niczego się więcej nie bać po takich przejściach? Nic gorszego w końcu ich nie może spotkać w życiu od dorosłego pastwiącego się nad nimi, gdy nie mieli siły się jeszcze postawić...