Buczi BAMMA Featherweight Aug 9, 2014 #1 Nie wiem czy jest temat, jeżeli tak to proszę o usunięcie. Mistrze jest w arenie. Ciekawe co to za ukryta walka.
Nie wiem czy jest temat, jeżeli tak to proszę o usunięcie. Mistrze jest w arenie. Ciekawe co to za ukryta walka.
ejdiem Oplot Challenge Middleweight Aug 9, 2014 #2 Czekam, pierwsze Metamoris które oglądnę na żywo. O ile znajdzie sie jakiś stream :-)
Buczi BAMMA Featherweight Aug 9, 2014 #3 Na razie oglądam pre show. Nie wiedziałem, że Kenflo prowadzi tam wywiady. Też to moje pierwsze Metamoris.
Na razie oglądam pre show. Nie wiedziałem, że Kenflo prowadzi tam wywiady. Też to moje pierwsze Metamoris.
ejdiem Oplot Challenge Middleweight Aug 9, 2014 #6 No to czekamy. Też mnie ciekawi kto zawalczy w secret match.
Buczi BAMMA Featherweight Aug 9, 2014 #15 Ktoś obeznany niech powie czy to oby na pewno ta gala, bo z tej rozpiski znam Vinnigeo, Josha i Mistrza.
Ktoś obeznany niech powie czy to oby na pewno ta gala, bo z tej rozpiski znam Vinnigeo, Josha i Mistrza.
ejdiem Oplot Challenge Middleweight Aug 9, 2014 #21 Działa Wam ten stream? Bo u mnie jest napisane: This channel has been deleted due to a Copyright infringement.
Działa Wam ten stream? Bo u mnie jest napisane: This channel has been deleted due to a Copyright infringement.
ejdiem Oplot Challenge Middleweight Aug 9, 2014 #23 No właśnie na ch1 mi nie śmiga, na innych chanelach boks działa
Palhares ONE FC Flyweight Aug 9, 2014 #24 u mnie też walka w gi z udziałem blondasa i ken flo koment P.S. Buczi na prezydenta
Buczi BAMMA Featherweight Aug 9, 2014 #25 Nasz mistrz mimo przeciwności losu dostanie mega doping i słowo doping to tutaj słowo klucz.
Mazi Muwz Oplot Challenge Featherweight Aug 9, 2014 #29 [email protected] podrzucci ktoś linka. z góry dziękuję