Max obecny i wieczny mistrz Holloway

Bolt

Bellator
Welterweight
Żyjemy w naprawdę dziwnym świecie. Juliana Pena ma swój fanklub. Pan Finlandia ma swój fanklub. Nawet Aleksandra Albu czy Alexa Grasso (kto to?). To naprawdę smuci, jeżeli pomyśli się o tym, że tam rewelacyjny uderzacz jak Max Holloway nie miał do tej pory fanklubu. A teraz ma. Zapraszam do rzeczowej i kulturalnej dyskusji.

tumblr_nn14qbNoJV1rofocqo1_400.gif

tumblr_mnf8dcpAbq1rrz05go1_500.gif

tumblr_myw5mgksHp1qhndw9o1_500.gif

hollowaylawrence.gif

cruor

Bellator
Light Heavyweight
Po tym co chłopak pokazał w ostatniej walce, temat jak najbardziej na miejscu. Może w przyszłości czekać na nas bd rewanż z pewnym Irlandczykiem...?

Grubas

UFC
Middleweight
Chłopak ma 23 lata a wymiata strasznie już! Czekam na pojedynek z kimś z 3 Mendes/Edgar/Lamas ale Lamasa to robi na miękko...

gumoleon

Bellator
Middleweight
no Max mega się pokazał. a co do Cuba, to możliwe, że Conor miał rację, że to jest już stary dziad ;]

Shajs

UFC
Middleweight
Patrząc na progres jaki zalicza to pewnym jest kolejne spotkanie z Irlandczykiem, prędzej czy później.
Sporo bym dał,żeby tym razem to Max wychodził z tarczą :)

theMat

WSOF
Heavyweight
Oj tak, Max zasługuje na swój temat. Co najlepsze mając 23 lata walczy już w UFC od ponad 3 lat z bilansem 9-3.

halibut

UFC
Middleweight
O, w końcu jest ten temat!

Oglądając jego trzy wczesniejsze walki przed ostatnią galą - zdobył moje serce. Z walki na walkę coraz lepszy, niweluje słabe elementy i rozwija te które były i ta na poziomie najwyższym ze wszystich zawodników(ta jego szybka zmiana pozycji, mistrzem w tym jest). No mistrza panowie oglądamy

Miszon

Grabarz
War Max. Jest to jeden zawodników z worka tych, których walki oglądam, bo wiem, że dadzą dobre walki. :lol:

aqua

Bellator
Middleweight
MNie to rozwala, że dzieciak ma 23 lata i już 12...DWANAŚCIE walk dla UFC :awesome:

halibut

UFC
Middleweight
No, i wczoraj Max pokazał to, na co czekałem: klase i fenomenalną mądrość w walce.

Conor, Edgar - uważajcie, idzie przyszły mistrz!

Masta

Vale Tudo
Open
Max to pierwszy mistrz ufc ktory walke o pas dostanie po pokonaniu 20 zawodnikow z rzedu bez porazki
Nie dramatyzuj, po tym co ostatnio pokazuje, i przy swoim wieku, i tak przez lata będzie kręcił się w top 3. A tych wygranych nikt mu nie zabierze. TS jest juz za zakretem.

HeyPussyRUstillThere

UFC
Middleweight
Te ostatnie 10 sekund ostatniej walki mnie zniszczyły. Mam nadzieję, że w końcu dostanie TS-a bo zasługuje na to jak nikt inny (no może nie licząc Edgara).