Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Witaminki wjadą? :-) Graty Masowniku.Dzięki! Wiedziałem po dwóch poprzednich tematach że jak temat o mnie to na pewno nie od IHS:D
Bardzo dziękuję-muszę to poważnie przemyśleć. Ale pewnie wjedzie suplementacja prozdrowotna i jakiś spalaczyk.
Witaminki wadą? :-) Graty Masowniku.
Hahah, podpisuje się pod pomysłem! Foty before i after, make it happen!Warunek wykorzystania darowizny, napisany na biało, widoczny po podswietleniu: Masu musi zrobić relacje z postępów w redukcji przy wykorzystaniu wybranych suplementów.
Def to najmilszy człowiek na świecie, ciężko do tego przywyknąć.Popłacze się zaraz;)
Def to najmilszy człowiek na świecie, ciężko do tego przywyknąć.
Mateusz to oaza spokoju. :) pozdro @Mateusz Smoter!Logan milszy....
THERMOFUŻJOOOOOOOOOOON!!! podobno mocny!!!Taaadam! Dzisiaj odebrałem paczuszkę od @Mr.Hyde za którą serdecznie dziękuję i obiecuję wytrwać w diecie i treningu:)
Dwa opakowania spalacza bo żona się skusiła. Zobaczymy jak to pójdzie
W październiku podczas spotkania trzymaj kartkę ze swoim nickiem na wypadek gdybyś wytopił smalec i zmniejszył się nie do poznania.Taaadam! Dzisiaj odebrałem paczuszkę od @Mr.Hyde za którą serdecznie dziękuję i obiecuję wytrwać w diecie i treningu:)
Dwa opakowania spalacza bo żona się skusiła. Zobaczymy jak to pójdzie
@Masu ciekawe, czy jest jakaś różnica między tym, które dostałeś, a tym:
http://sklep.sport-max.pl/product-pol-1066-HI-TEC-Thermo-Fusion-Stack-II-120-kaps.html
Opakowanie trochę inne, ciekawe jak ze składem.
THERMOFUŻJOOOOOOOOOOON!!! podobno mocny!!!
Ciekawi mnie jedna sprawa. Korzystasz z takiego fat burnera, waga spada, wszystko jest ok. Co się dzieje po jego odstawieniu (bo przecież nie będziesz jadł go całe życie)?To to samo-odświeżyli grafikę. Swoją drogą powinni zmienić grafika bo niestety mocno odstają od takiego IHS. Dla mnie zawsze fajniejsza grafika=lepsze działanie
Pobudzenie nie jest jakoś duże. Potliwości nie ocenię bo nie mam praktycznie nosa i pocę się nieźle sam z siebie. Ale nie o to w tym chodzi-ja najlepiej wspominam Thyroburn w okolicy 2012-nie pobudzał masakrycznie, pot też spoko ale podkręcał ten metabolizm w połączeniu z HIIT jak złoto. Potem korzystałem min. z Black Bombs z geranium i mimo mega podkręcenia itp. odczuć nie było już tak dobrze. Zobaczymy jak to będzie.
BTW Właśnie zdałem sobie sprawę z tego że pierwszy raz biorę monohydrat kreatyny-jak ostatnio kretę brałem to była jeszcze w starej formie Jak dawkować, jeśli chce się ją na stałe włączyć do suplementacji? @ALRI
Ciekawi mnie jedna sprawa. Korzystasz z takiego fat burnera, waga spada, wszystko jest ok. Co się dzieje po jego odstawieniu (bo przecież nie będziesz jadł go całe życie)?
Czy organizm na tyle przyzwyczaja się do takiego sztucznego wspomagania, że nie jest już potem sobie sam poradzić z tkanką tłuszczową?
jedną puszkę standardowo 5g przed i 5g po treningu zjedz, tak najlepiej IMO stałe dawki wrzucić.To to samo-odświeżyli grafikę. Swoją drogą powinni zmienić grafika bo niestety mocno odstają od takiego IHS. Dla mnie zawsze fajniejsza grafika=lepsze działanie
Pobudzenie nie jest jakoś duże. Potliwości nie ocenię bo nie mam praktycznie nosa i pocę się nieźle sam z siebie. Ale nie o to w tym chodzi-ja najlepiej wspominam Thyroburn w okolicy 2012-nie pobudzał masakrycznie, pot też spoko ale podkręcał ten metabolizm w połączeniu z HIIT jak złoto. Potem korzystałem min. z Black Bombs z geranium i mimo mega podkręcenia itp. odczuć nie było już tak dobrze. Zobaczymy jak to będzie.
BTW Właśnie zdałem sobie sprawę z tego że pierwszy raz biorę monohydrat kreatyny-jak ostatnio kretę brałem to była jeszcze w starej formie Jak dawkować, jeśli chce się ją na stałe włączyć do suplementacji? @ALRI
Jeśli ma to być suplementacja stała, to wystarczy dziennie od 3-5g rano po przebudzeniu na pusty żołądek.BTW Właśnie zdałem sobie sprawę z tego że pierwszy raz biorę monohydrat kreatyny-jak ostatnio kretę brałem to była jeszcze w starej formie Jak dawkować, jeśli chce się ją na stałe włączyć do suplementacji? @ALRI
Jeśli ma to być suplementacja stała, to wystarczy dziennie od 3-5g rano po przebudzeniu na pusty żołądek.
Cyklicznie, to tak jak @baju napisał + w dni nie treningowe 5g. po przebudzeniu i opcjonalnie 5g. w popołudniowej porze.
Z punktu widzenia zdroworosądkowego, widzisz sens takiej suplementacji dla osoby rekreacyjnie uprawiającej sport?Jeśli ma to być suplementacja stała, to wystarczy dziennie od 3-5g rano po przebudzeniu na pusty żołądek.
Cyklicznie, to tak jak @baju napisał + w dni nie treningowe 5g. po przebudzeniu i opcjonalnie 5g. w popołudniowej porze.
no ja wlasnie zaczalem stala suplementacje kreatyna od poniedzialku po 4 miesiecznej przerwie w treningu silowym (kontuzja lokcia). Biore dokladnie tak jak napisales 5 gr rano na pusty zoladek. Mimo, ze trenuje juz dosyc dlugo, z przerwami(mam 37 na karku) nigdy nie uzywalem kreatyny, ciekawy jestem efektow.Jeśli ma to być suplementacja stała, to wystarczy dziennie od 3-5g rano po przebudzeniu na pusty żołądek.