B.I.G Makumba
UFC Middleweight
pewnie myślał że Master wygraJa jebie, nie mogę z tej błyszczącej marynarki Gita, pojebały mu się imprezy
Akurat tu sie go nie da winić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
pewnie myślał że Master wygraJa jebie, nie mogę z tej błyszczącej marynarki Gita, pojebały mu się imprezy
Jeszcze będziesz w jego firmie kupował na sylwestra taką samą!!!Ja jebie, nie mogę z tej błyszczącej marynarki Gita, pojebały mu się imprezy
Po prostu jest wieśniakiem i nie umie się ubrać.pewnie myślał że Master wygra
Akurat tu sie go nie da winić
W UFC w wadze 70 kg jak z obozu na wadze, a w oktagonie 80 kg...Powinni ważyć skurwieli 5 min przed walka
Sylwester mamy już 10.12Ja jebie, nie mogę z tej błyszczącej marynarki Gita, pojebały mu się imprezy
Chuj z tym kapiszonemCzekam na opinie Borka, on wszystko wie najlepiej.
No i skończyła na zawołanie studio...Dobra Dekiert przestań pierdolić te smuty i robić analizę psychologiczną.
Żeby taka wyszczekana była jak uśmierciła Eriksena a on wstał z grobu i pokazał jej środkowy palecDobra Dekiert przestań pierdolić te smuty i robić analizę psychologiczną.
Chuj z tym kapiszonem
W statystykach też lepszy Master
Ring powinien być skonstruowany tak, żeby ważyć ich w czasie rzeczywistym. Można też zakazać picia wody w przerwach, żeby sztucznie nie zwiększali swojej masy w czasie walki (bo wiadomo F=ma). Nie ma takiego oszukiwania.Powinni ważyć skurwieli 5 min przed walka
Pić mogą tyle co wypocą...Ring powinien być skonstruowany tak, żeby ważyć ich w czasie rzeczywistym. Można też zakazać picia wody w przerwach, żeby sztucznie nie zwiększali swojej masy w czasie walki (bo wiadomo F=ma). Nie ma takiego oszukiwania.
Niech zlizują pot z rąkPić mogą tyle co wypocą...
PrzeciwnikaNiech zlizują pot z rąk
Albo stóp i wtedy DONTO:Niech zlizują pot z rąk
W czasie przerw, a z pleców... i innych niewidocznych fragmentów,Niech zlizują pot z rąk