Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale Masa Blasta nie ma bana.Odbanować go.
Potwierdzam. Hasam sobie jak sarenka.Ale Masa Blasta nie ma bana.
wczoraj czytalem, ze nikt nie chce wynajac dla niego auli czy tam czegos, ponoc juz w 2 miejscach spotkal sie z odmowaJakiś czas temu mi śmignęło przed oczami takie ogłoszenie-zaproszenie (może nawet na Instagramie ??) na spotkanie z Masą, organizowane przez jakąś firmę.
Generalnie płaci się hajsy, są 2 opcje - albo tylko $$$ za przyjście, albo wariant droższy - dostanie się dodatkowo książkę Masy z jego autografem. Podobno cała 'impreza' jest profesjonalnie chroniona przez wynajętą firmę ochroniarską (nie dziadków, a uzbrojonych kolesi).
Ktoś mądry wpadł na pomysł, że będzie robić takie spotkania z nim i na tym trzepać hajsiwo. Rzekomo Masa ma opowiadać zgromadzonym jak to nie warto imać się półświatka.
Kuuuuuuuurwa
To w Poznaniu. Najpierw ogłosili to spotkanie w jednym miejscu, tydzień później odwołali bo właściciel się wycofał. Później znaleźli nową miejscówkę i na następny dzień znowu odwołaliJakiś czas temu mi śmignęło przed oczami takie ogłoszenie-zaproszenie (może nawet na Instagramie ??) na spotkanie z Masą, organizowane przez jakąś firmę.
Generalnie płaci się hajsy, są 2 opcje - albo tylko $$$ za przyjście, albo wariant droższy - dostanie się dodatkowo książkę Masy z jego autografem. Podobno cała 'impreza' jest profesjonalnie chroniona przez wynajętą firmę ochroniarską (nie dziadków, a uzbrojonych kolesi).
Ktoś mądry wpadł na pomysł, że będzie robić takie spotkania z nim i na tym trzepać hajsiwo. Rzekomo Masa ma opowiadać zgromadzonym jak to nie warto imać się półświatka.
Kuuuuuuuurwa
To raczej wyglądało tak ze jeśli Gołota sprobowalby podnieść dłoń to by ta dłoń stracił ...kurwa nie rozumiem fenomenu tego gościa. Czy naprawdę nie ma już wartościowych ludzi w tym kraju których można kupować książki, chodzić z nimi na spotkania, robić wywiady etc. Kto to jest ta gruba świnia ? co on zrobił w swoim życiu takiego, że jego książki to są bestsellery w empiku ? Przejrzałem jego fanpage na FB, normalny celebryta. ja pierdole, ten kraj idzie ku przepaści.
już nie wspominam, że te książki to wymyślane pierdoły. Kiedyś w necie czytałem fragment książki Słowika o tym, ze najebał Gołote. Facet 170cm najebał profesjonalnego boksera wagi ciężkiej.
Jaki tam ze mnie gangster. Podpaliłem kiedyś choinkę na cmentarzu, strzelałem do wróbli z haclówki, obsikałem samochód sąsiadowi, paliłem fajki za szkołą, nie ustępowałem miejsca staruszkom w tramwaju, lałem z balkonu i kłamałem na spowiedzi. Ogarnij bajerkę Miczicyferki.Kurna, już myślałem, że @Masta posłuchałbym z największą przyjemnością, a tego nawet nie odtwarzam
Jaka bajerka, ziomka bym posłuchał, a nie jakiegoś Masa who da fuck is dat guy?!Jaki tam ze mnie gangster. Podpaliłem kiedyś choinkę na cmentarzu, strzelałem do wróbli z haclówki, obsikałem samochód sąsiadowi, paliłem fajki za szkołą, nie ustępowałem miejsca staruszkom w tramwaju, lałem z balkonu i kłamałem na spowiedzi. Ogarnij bajerkę Miczicyferki.