A
Alibaba
Guest
Konkurencja dla Page?
jak ktoś ma więcej fot to dawać
Cohones za Mariną w Krakowie!

Chyba Cie pojebaloCohones za Mariną w Krakowie!
że o akcencie nie wspomnę.No chyba, ze jej glos moze konkurowac z glosem Joanne, ale to przeciez niemozliwe![]()
otagowane spoilerem z dopiskiem +18, mogą.Mogą być w negliżu ?
dawajMogą być w negliżu ?
Konkurencja dla Page?
![]()
przynajmniej na brak sparingpartnerów nie narzekaona mieszka tam gdzie niedaleko wojna jest
Ok, to jade do Dniepropietrowska
Jak mają tam internet to wrzuce "na dniach"
tylko słowianki Born, no i włoszki, hiszpanki i francuzki. reszta out ;)O gustach się nie rozmawia Panowie... Maryna jak wiele innych ze wschodu pod kątem urody. Oczywiście ładna, ale Paige zdecydowanie bardziej egzotyczna dla Polaka powinna być ;-D
Zjebałeś wszystko :(![]()
No nie wiem czy lepsza od Page?
Pięknie wygląda na tym zdjęciu.![]()
No nie wiem czy lepsza od Page?
No dla Polaka w stosunku do słowiańskiej typowo urody zdecydowanie tak. Choć Paige chyba korzenie ma holenderskie? Ale wciąż bardziej egzotyczna niż Rosjanka, Ukrainka, Serbka, Bułgarka czy Rumunka ;D Nie mówię, że kobiety te są brzydkie, ale dla moich oczu osobiście bardziej "obyte" i niezaskakujące. Jakbym już gdzieś taką widział itp. a takich jak "Paige" zbyt wielu nie widziałem;-)Amerykanka egzotyczna?
serio?Fotki z treningów/walk/grania sportsmenek często są kiepsko je prezentujące, a wieczorowo zrobione nie jednego by skusiły...Ale u Paige np. tego nie ma, nawet w akcji wygląda dobrze i gdy jej makijaż zejdzie :D
Nie umieraj. Może jeszcze się przydasz?Zgadzam się z Taranem. pora umierać :(