aptekarzovereema
M-1 Global Light Heavyweight
W dociążaniu się nie liczy pasów tylko kanki mleka i prodziże murzynkaW dociążaniu to Pedzian ma 10 dan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W dociążaniu się nie liczy pasów tylko kanki mleka i prodziże murzynkaW dociążaniu to Pedzian ma 10 dan
I czereśnie w dupie.W dociążaniu się nie liczy pasów tylko kanki mleka i prodziże murzynka
Tak by wyglądał, jakby zamiast browarka wieczorem był grany denaturatCały jest już purpurowy, czas na kolejny awans.
Musimy u bambusów zamówić wersję ale z innym Mariuszemhttps://www.facebook.com/share/r/m9JSqinXcuLsR339/?
Takie coś mi dziś na fejsie wyskoczyło, i odrazu mi się tak skojarzyło
I wyobraźcie sobie teraz sytuację, w której jakiś desperat pisze do Pani Ani, a po drugiej stronie Pan Mariusz.O multikonto Pedziana
View attachment 107520
Nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronieI wyobraźcie sobie teraz sytuację, w której jakiś desperat pisze do Pani Ani, a po drugiej stronie Pan Mariusz.
To chyba nowa taktyka rekrutacji młodych byczków do kazamatów.
hej, skont klikasz?Nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie
View attachment 107524
s multikonthej, skont klikasz?
Odpowiedni temat odkopany z dnia 1 kwietnia, pewnie lada chwila złapie bana za toPurpurowy pas
Wakacje się kończą i zaczyna się masowanie. Wczoraj 95 skoczyło. Czuję się zagrożonyCoś tu cicho panowie, czyżby Mariusz was zastraszył dociążaniem
Mariusz chyba się cofnął do roku 2009, do czasów świetności strony komixxy.pl
Taki patyczak nie ma co liczyć na nic innego jak bycie rzuconym przez Pudzillę
Ciągle +90 więc nie ma co się wychylaćCoś tu cicho panowie, czyżby Mariusz was zastraszył dociążaniem
Pilnuj posiłków i napojów, bo jeszcze obudzisz się w Białej Rawskiej.Wakacje się kończą i zaczyna się masowanie. Wczoraj 95 skoczyło. Czuję się zagrożony
Ale pieniądze i tak Ci z kiejdy pewnie zajebali- oni tez tanio skory nie sprzedaja.Kurwa ostatnio się budzę w nieswoim łóżku. Kraty w oknach i ciemno myślę sobie wylądowałem w lochach białej rawskiej i zaraz ktoś mnie dociążać będzie a rano skoro świt każą zrywać czereśnie.
Później się okazało że to jednak byla wytrzeźwiałka.
Miałem fart tym razem
Ale pieniądze i tak Ci z kiejdy pewnie zajebali- oni tez tanio skory nie sprzedaja.
Słaby balet jak jeszcze szmalec w kieszeni został.Nic nie zginęło. Telefon,powerbank i jakoś luzem zwinięte 5 setek w tylniej kieszeni. Kultura przy kasie wszystko oddali
To nie był balet tylko ordynarne chlanie wódki w drodze z STS. Najpierw małpki później ćwiartki i słońce mnie dociążyłoSłaby balet jak jeszcze szmalec w kieszeni został.
jebane słońce, gorsza chyba tylko jest sałatka jarzynowa.To nie był balet tylko ordynarne chlanie wódki w drodze z STS. Najpierw małpki później ćwiartki i słońce mnie dociążyło
Lepsze słońce, od pełni w lochachjebane słońce, gorsza chyba tylko jest sałatka jarzynowa.