dzisiejszy fakt :) , sory za jakość zdjęcia tu link do artykułu : http://sport.fakt.pl/sporty-walki/marcin-held-robi-furore-w-bellatorze,artykuly,535683.html
Marcin to jest gość, mimo że to on daje nam frajdę i emocje z oglądania jego rewelacyjnych występów to za każdym razem dziękuje kibicom za wstawanie w nocy na oglądanie jego walki. Miłe to jest. Skandowanie "Polska! Polska!" po wygranej też piękna sprawa:)
Z komentarza rozumiem bardzo niewiele, ale sama ekspresja komentujacego sprawia, ze przyjemnie to ogladac :) Przy okazji, w ulubionym rankingu cohones czyli fightmatrix, Marcin po pokonaniu Sarnavkiego zajmuje 17 miejsce.
Było w newsach, ale szkoda żeby zginął w czeluściach newsów, bardzo pozytywny wywiad o szerokiej tematyce:)
Zgadzam się, przemiły prowadzący z klasą. To co mówi jako zatwardziały fan boksu, że Marcin jest jedynym zawodnikiem mma, którego walki ogląda dobrze ukazuje jak Held jest wyjątkowym przedstawicielem tego sportu:)
Jeżeli macie linki do jeszcze jakichś wywiadów tego Pana - zapodajcie gdzieś, w dziale boks np bo tam się pewnie większość najbardziej nadaje. Pamiętacie nazwe stacji radiowej w jakiej nadaje? Wiem tylko, że na zachodnim wybrzeżu
Gdybym ogarnął, że Marcino ma tu swój temat, wstawiłbym to zdjecię :D Wczorajsze czerto-godzinne seminarium (2x2godz) z Marcinem Heldem w moim klubie Agoga Gym Lębork. Marcin bardzo fajnie prowadził treningi, pokazał techniki które mogą się przydać. Na ostatecznych sparingach w parterze poległem chyba 4 razy w ciągu 3 minut (wiadomo, że i tak fory dostawałem) :D W piątek mamy jeszcze trening z Jurasem u nas w klubie :) Kto ma wiedzieć, ten pewnie wie, który alvaro to ja :D