Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Borek z Wasilewskim już pogodzeni. Powinna być strzałka od Matiego do Najmana jeszcze.Znalezione View attachment 19653
Borek z Wasilewskim nigdyBorek z Wasilewskim już pogodzeni. Powinna być strzałka od Matiego do Najmana jeszcze.
Borek z Wasilewskim już pogodzeni. Powinna być strzałka od Matiego do Najmana jeszcze.
no do "do góry łeb" już nie wychodzi ale mi się wydaje że tu chodzi o sobote (może ktoś wie więcej to może się wypowiedzieć bo ja w tych tematach zielony jestem), jak się Turski Cipka w oktagon live zapytał czemu nowy numer na wejście to nie dał jednoznacznej odpowiedzi z tego co pamiętamMaterla z Sobotą ma konflikt?
Ciężko jednoznacznie powiedzieć w wywiadach które gdzieś tam obejrzałem to Cipek starał się zgrabnie wybrnąć z pytań o Sobotę. Sobota do walki w fame przygotowywał się u Berserkerów w BT Gym. A jak dodasz do tego wszystkiego postać Jongmena który pojawił się w projekcie EFM za którym stoją Michał i jego brat to robi sięMaterla z Sobotą ma konflikt
Niczym słońce-centrum układu planetarnego MMA wokół którego kręci się ten sport.Najman - największy polski zadymiarz![]()
Materla z Bedorfem?
A co z Moksem w ogóle? On nie siedzi?Z Moksem
A co z Moksem w ogóle? On nie siedzi?
Raz siedzi, raz trenuje. Raz siedzi, raz trenuje. Raz siedzi, raz trenuje. Raz siedzi, raz trenuje. Raz siedzi, raz trenuje. Raz siedzi, raz trenuje.A co z Moksem w ogóle? On nie siedzi?
ten od kartingu?muranski chyba ma z całą Polska teraz konflikt xD
wpisz sobie w youtube muranskiten od kartingu?
widziałem go chyba w tv, a z wasilewskim za co ma kosę?wpisz sobie w youtube muranski
Oj nie wiem, on z każdym ma kose :p wczoraj wyzywał nawet menadżera Charzewskiego.widziałem go chyba w tv, a z wasilewskim za co ma kosę?
Mapa konfliktów w polskich sportach walki:
Najman, Kasjo, Żurom, Jongmen, Popek, Strachu
![]()