Do wypadku doszło w środę wieczór w hali na warszawskiej Woli. Na sali było kilka osób. Uczestnicy ćwiczeń używali atrap różnego rodzaju broni, tylko Maciej G. miał przy sobie pistolet z ostrą amunicją. Jak to możliwe, że go tam wniósł? To wyjaśniają śledczy. W pewnym momencie chciał pokazać, jak bronić się przed osobą uzbrojoną w nóż. Wyjął pistolet i wystrzelił w kierunku kursanta, pozorującego atak. Marek M. złapał się za klatkę piersiową i zakrwawiony runął na podłogę. Chwilę potem na miejsce przyjechała karetka pogotowia. Mężczyzna został zabrany do szpitala. • Badamy sprawę. Na razie wszystko wskazuje, że był to po prostu nieszczęśliwy wypadek • mówi asp. Mariusz Mrozek, rzecznik stołecznej policji. Maciej G. był trzeźwy. Broń posiadał legalnie. http://eurosport.onet.pl/mma/zawodnik-mma-zatrzymany-przez-policje-postrzelil-kursanta/vew74
Nieźle, chyba mnie to ominęło, gdy było, bo rozumiem, że to mega nieaktualne ;) Jak to możliwe...Chyba, że tylko na Onecie się pojawiło, a na Rocksach nie ;)
Dlaczego ludzie przed wstawieniem TAKIEJ wiadomości nie poświęcą 2 minut aby sprawdzić newsy czy hyde park? Zakładam, że do końca dnia jeszcze z 10 razy ktoś nas oświeci...
No jak ktoś wstawia to fakt. Ja tam raczej nie zaglądam, bo za dużo się dzieje i nie byłbym w stanie śledzić tak do końca i i tak zawsze bym coś przeoczył, więc raczej główne wątki badam. Z głównej :) No, ale to artykuł z października 2011 to czemu ktoś to w ogóle obecnie wkleja,wstawia...?
Ale się wyzłośliwiacie, ja akurat dowiedziałem się z tego wątku. Na głównej newsa jeszcze nie ma (o ile będzie), a nie każdy odświeża 5 razy na minutę wątek hyde park.
wybaczcie, jesli na rocksach nei bylo stwierdzilem ze to news , moja wina ze nie jestem na bierzaco z onetem :) chcialem ruszyc zeby dowiedziec sie wiecej jak wyjdzie news z rocksow :) peace
nikt nie krzyczy na nikogo, ale po co robić śmietnik, skoro logiczne, że taką wiadomośc już ktoś wcześniej wstawił?:) I nie bije tutaj do Henrrego, bo każdemu się zdarza, problem w tym, że dziś zdarza się to masowo :D Jak już ten temat powstał, to proponuje go odpowiednio nazwać, aby inni wiedzieli, że my już wiemy :D
Ok, chill :) Swoją drogą ciekawe czemu wszędzie piszą "zawodnik mma", a nie "instruktor krav magi" albo "mistrz karate". Dalszy ciąg kampanii oszczerstw i pomówień :p