Maciej Górski powraca :)

Salami

Jungle Fight
Featherweight
Czyli w MMA Attack muszą płacić dobre pieniądze, jeżeli przekonali Maćka Górskiego. A niby zostawiał sobie ten 1% szans na powrót :-)

PawelSzymon

Shark Fights
Light Heavyweight
mam jakies dziwne przeczucie ze zorganizuja mu walke na zasdach k1, bo nie ma co ukrywac góral to wiruozem parteru i klinczu nie jest, mysle ze mogl dac fajna walke w k1

Hightower

Legacy FC
Bantamweight
@Pawel

A czy jak Orange Sport przekazuje jakieś info o KSW albo Strikeforce to automatycznie znaczy, że będą transmitować najbliższą galę? :)

Be eS

Maximum FC
Middleweight
Pawel,

wirtuozem stójki też nie jest (w Copacabanie, w ogóle nie ma takich). Z braku laku robił stójkę w Rosomaku, a tam znowóż poza Olasiem jakiś wielkich spraingpartnerów też nie ma.

steyr

BAMMA
Featherweight
a może zawalczy z Mankowskim w polsredniej? jesli dluzszy czas nie cwiczyl i sadelko uroslo to moze nie chciec mu sie zbijac

defthomas

Vale Tudo
Open
Cohones
MMARocks
A ja bardzo chętnie, zawsze mi się podobało jak walczy + był mega dobrze przygotowany kondycyjnie do walki co polskim mma wcale nie jest takie oczywiste :)

pwn

Jungle Fight
Light Heavyweight
@Defthomas

Nie moge z tego avatara, pasuje Ci :D

Co do Górskiego, kasa przemówiła. Nie zdziwiłbym się gdyby zestawili go z Borysem, lecz wtedy Górski znów musiałby się liczyć z przewagą przeciwnika.

stasinek34

KSW
Heavyweight
@pwn

Borys ostatnio wrócił do WW, w której jest niepokonany. Wątpie, by schodził do wagi niżej, gdzie przegrał 4 pojedynki z rzędu.

pwn

Jungle Fight
Light Heavyweight
Kasa nieraz jest wielkim wyznacznikiem zmian, co widac po Górskim.

Bezimienny

KSW
Middleweight
,,był mega dobrze przygotowany kondycyjnie do walki co polskim mma wcale nie jest takie oczywiste :)"

Dokładnie. Walk może mega ciekawych nie dawał, ale Górski za swoją kondycje ma mój szacunek.

Tak przy okazji: KSW zorganizowało ten swój turniej amtorski. Pierwsza runda miała 4 minuty+ewentualna dogrywka(chyba) 2 minuty. Niby poziom amatorski, ale i tak na wielu polskich zawodników walczących na dużych galach to za dużo np. Dowda, Orłowski, a o Pudzianowskim nie wspomniając.

KSW mogłoby organizować jakies testy wydolnościowe dla polskich zawodników(zagraniczni nie mają takich promblemów z kondycją). Ci którzy wyszliby wyjątkowo słabo nie powinni walczyć...