Let's go showtime! Anthony Pettis

raynor187

ONE FC
Flyweight
Jako, że każdy coś daje od siebie, to ja również zacznę.

AnthonyPettis_Headshot_Belt.png

Anthony „Showtime” Pettis - urodzony 27 stycznia 1987 w Milwaukee,Wisconsin w USA. Były mistrz World Extreme Cagefighting w wadze lekkiej oraz aktualny mistrz Ultimate Fighting Championship w tej kategorii wagowej.

Myślę, że dalej nie potrzeba przedstawiać tego pana. Dla przypomnienia:

method_get_s_showtime-kick.0.gif

Anthony+Pettis+Submits+Gilbert+Melendez+by+Guillotine+Chocke+-+UFC+181.gif

Pettis-vs-Handerson-submission-UFC164.gif

2ennhhk.jpg

4491223_o.gif

No i jako, że kolejna obrona pasa już niebawem to jeszcze to:

20150130092129_10245304_10152996692449590_2456983322895619764_n.JPG

War Anthony!

Last edited:

Freeman

ONE FC
Light Heavyweight
wstępuję do klubu
chociaż tak de facto jestem w nim jeszcze od czasów WEC

Grubas

UFC
Middleweight
AP i Lombard to 2 moich ulubionych zawodników UFC tak więc też wstępuję do klubu hehe

mewson

EFC Africa
Light Heavyweight
Cristiano Ronaldo MMA.
Może i wyżelowany i wystylizowany, jak Ronaldo, ale chociaż nie jest taką cipą i stara się dać fanom to, po co przychodzą na galę - efektowne skończenia.
Aktualnie bardziej utalentowanego i efektownego zawodnika w wadze lekkiej po prostu nie ma.

Gaara

UFC
Heavyweight
Ja to bym powiedział, ze jedyne co on ma z cr wspólnego ,to umiejętności na najwyższym poziomie światowym .i dawać mje tu tego ruska do rozjebania jakimś somersaultem

dizel77

UFC
Middleweight
Może i wyżelowany i wystylizowany, jak Ronaldo, ale chociaż nie jest taką cipą i stara się dać fanom to, po co przychodzą na galę - efektowne skończenia.
Aktualnie bardziej utalentowanego i efektownego zawodnika w wadze lekkiej po prostu nie ma.
To nie miała być krytyka. Fakt jest trochę metroseksualny, ale bardziej mi chodziło o jego talent. W jednym i drugim przypadku jest ogromny. I nie uważam Ronaldo za cipę. To jeden z moich ulubionych piłkarzy.

mewson

EFC Africa
Light Heavyweight
Dla mnie akurat (jak również 99% piłkarzy) Ronaldo jest cipą (mega utalentowaną, ale jednak) :D

user_usunięty

UFC
Middleweight
Myślicie, że ma jeszcze szanse coś wykrzesać z siebie (nie mówię o pasie).Walka z Alvarezem naprawdę kiepsko i pytanie co dalej z nim?