Temat nie musi się przyjąć wśród użytkowników. Nie wykluczam, że będę jedynym wrzucającym. Zasada jest prosta, HD i nic niżej. Wiem, że jest podobny temat "Walki UFC na YT - świetna jakość" ale więcej jest tam nieaktywnych walk niż aktywnych. Tutaj będzie inaczej, inny serwis i pojedynki nie tylko z UFC. Aby temat działał sprawnie nie będę wrzucał więcej niż trzech pojedynków w jednym poście. Zasób jest spory dlatego też aktualizacja będzie dokonywana raz dziennie. PRIDE FC 1 - Rickson Gracie vs. Nobuhiko Takada PRIDE FC 21 - Don Frye vs. Yoshihiro Takayama PRIDE FC 10 - Gilbert Yvel vs. Gary Goodridge "
PRIDE FC 10 - Wanderlei Silva vs Guy Mezger " PRIDE FC 20 - Quinton "Rampage" Jackson vs. Masaaki Satake " Pride Total Elimination 2005 - Alistair Overeem vs Vitor Belfort "
VoRaNeK give me more! Łykam PRIDE w każdej ilości. A mam pytanie ogarnąłbyś ten opening w HD? Byłbym niezmiernie wdzięczny. Sorki za OT.
UFC 45 - Matt Hughes vs. Frank Trigg " UFC 56 - Georges St-Pierre vs. Sean Sherk " UFC 30 - Josh Barnett vs Pedro Rizzo "
@VoRaNeK co to za serwer? Pójdzie to na necie z tv? Bo nie mam kompa. Dzięki przy okazji za wrzute z pr24. Piona
@Olos Musiałbym głębiej poszperać bo sprawdziwszy zaufane miejsca nie znalazłem tego otwarcia w HD PRIDE FC 8 - Igor Vovchanchyn vs Francisco Bueno " PRIDE: Bushido 8 - Phil Baroni vs. Ryo Chonan " Affliction Banned - Fedor Emelianenko vs Tim Sylvia "
@VoRaNeK jakbyś dał rade miałbyś we mnie wiernego sługe ;D. Żeby nie robić OT to przy okazji dzięki za walke Vovchanchyna z Bueno. Moje ulubione KO. Jak to powiedział Josh Barnett o tej akcji: "Cutting tree as it's falling"
UFC 39 - B.J. Peen vs Matt Serra " UFC 69 - Tim Sylvia vs Randy Couture " Dream 9 - Gegard Mousasi vs Mark Hunt "
Strikeforce: Fedor Emelianenko vs Fabricio Werdum " UFC 48: Tim Sylvia vs Frank Mir " UFC 66: Chuck Liddell vs Tito Ortiz "
UFC 100: Brock Lesnar vs Frank Mir II " UFC 113: Lyoto Machida vs Maurico "Shogun" Rua II "" UFC 69: Georges St. Pierre vs Matt Serra "
Voranek a ty gdzieś kiedyś miałeś trylogie Velasquez vs. Dos Santos w polskim komentarzu i HD weź też to dodaj.