Witam! Kupię bilety na KSW 21. Potrzebuję 2 biletów za około 400zł. Kontakt. 519-472-466 gg:8395975 Tomek
Jak będziesz wybrzydzal miejcca to za chwile w ogóle możesz nie pojechac;) Torwar jest tak mały ze z kibla zobaczysz co się dzieje:D
Moge powiedzieć, że sektor M jest dość dobry. Blisko wyjścia zawodników a widać tak samo jak z każdego innego miejsca na trybunach. Sam na KSW 15 siedziałem w sektorze "N" i było dobrze. Niestety sprzedający robi aż 2x przebitke ;/
Na dniach powinni rzucić bilety na płytę. Ale najtańszy będzie kosztował 3, albo 4 stówki pewnie. Ja swoje kupiłem chyba 3 dnia od ich pojawienia się widząc jak schodzą szybko.
Ja się wybieraŁEM do momentu kiedy zobaczyłem że wiara wykupiła wszystkie bilety :D Ale może coś się uda wykombinować...
Tomek: najdalsze krzesełka - tak (może nawet 250) Ale musisz być czujny, bo patrzac co się dzieje, jak rzucą - szybko znikną
Kaczka41-no racja tylko ciekawe kiedy dadzą te bilety bo nie wiem czy kupować na allegro czy czekać na płyte hmm
Ja byłem,jest nawet ok,chociaż akcje z parteru oglądasz na telebimach.Dobre wrażenie robi "bliskość" walki,odgłosy uderzeń,podpowiedzi cornerów itd.