To na co wszyscy czekali! http://sport.wp.pl/kat,60960,title,Najman-marzenia-nie-sluza-kazdemu,wid,15187738,wiadomosc.html
To niech przewidzi kiedy wygram w totka chociaż 20 zyla. Widział pewnie od środka jak to funkcjonuje i przewidział co pewnie nie bylo trudne ze to sie nie uda i tyle.
Najman pocieszny gościu. I niech mi nikt nie pierdoli, że tępy typ, bo nikt nie potrafi wypromować takiego beztalencia jak on i zgarniać do tego w chuj hajsu.
Koniec świata, tekst Najmana, który się przyjemnie czytało. Nawet wątek humorystyczny o Salecie tak bardzo mnie nie zirytował.
Oczywiście Najman w swoim stylu. Musiał wspomnieć o Salecie. Oni byli parą? Najman fighterem jest żadnym, ale biznesmanem jest dobrym. Niech organizuje te swoje gale i inne akcje, ale niech nie miesza się do sportu jako zawodnik i będzie ok. @up Z Wiśnią to bym widział Tyberiusza. Przegrany wylatuje z organizacji. PS. Bazelak ma jeszcze kontrakt z KSW?
Nic odkrywczego nie napisał. Mówi to co wszyscy. Organizacja gali była słaba. Wspomina oczywiście o Salecie. No i oczywiście przechwala się w co 2 zdaniu, że wiedział że gala się nie odbędzie.
Nie rozumiem, czemu obrażacie Najmana. On przynajmniej na biznesie się zna, a to w dzisiejszym świecie bardzo dużo. Fakt zrobił z siebie pośmiewisko, ale dla konkretnej kasy - więc jest to do wybaczenia. Poza tym jest bardzo sympatyczny i mam z nim zdjęcie, więc mam jakiś sentyment do niego hehe. :-)
A kto mówi, że Najman jest głupi? Po prostu nie ma umiejętności ani serca do walki lub ustawia walki i śmieje się nam w twarz!:-)
Głupi to on nie jest, bo wie jak robić hajs. Tylko sportowiec z niego żaden. Idealny przeciwnik dla Bazelaka.