Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
czemu akurat polarny?ja byłbym za tym żeby wpierdolić go do klatki z niedźwiedziem polarnym, niech sie nakurwia
Może być byle jaki niedźwiedź, Adam też jak chce ale najchętniej to jakiegoś dojebanego Baribala puścić i nawet bym tnące ppv kupił. Dla zasadyczemu akurat polarny?
Lepiej czarny, bo z białym mógłby fuksem wygrac.Może być byle jaki niedźwiedź, Adam też jak chce ale najchętniej to jakiegoś dojebanego Baribala puścić i nawet bym tnące ppv kupił. Dla zasady
To niech ściągną polarnego i sie go wymaluje czarną farbą, chuj wie w sumie za ile taki niedźwiedź by zawalczył.Czy gaża by była w mięsku czy w miodełku? Jak z nim rozmawiać?Lepiej czarny, bo z białym mógłby fuksem wygrac.
Duży czarny niedzwiedz, moze nawet z wąsem kontra szpilkaTo niech ściągną polarnego i sie go wymaluje czarną farbą, chuj wie w sumie za ile taki niedźwiedź by zawalczył.Czy gaża by była w mięsku czy w miodełku? Jak z nim rozmawiać?
Baribale to kurduple.Może być byle jaki niedźwiedź, Adam też jak chce ale najchętniej to jakiegoś dojebanego Baribala puścić i nawet bym tnące ppv kupił. Dla zasady
Lepiej czarny, bo z białym mógłby fuksem wygrac.
Chciałbym to zobaczyćTYLKO BADR
Bo to najsilniejszy z niedźwiadkówczemu akurat polarny?
Bo to najsilniejszy z niedźwiadków
Lepiej czarny, bo z białym mógłby fuksem wygrac.
Duży czarny niedzwiedz, moze nawet z wąsem kontra szpilka
Ale że co?Lepiej czarny, bo z białym mógłby fuksem wygrac.
Polacy przegrywają z dużymi murzynami.Ale że co?
Dobra, niech Ci będzie.Polacy przegrywają z dużymi murzynami.
Nie.Dobra, niech Ci będzie.
Choć mam nadzieję ,że i mój tok jest dla Ciebie dość jasny