MysticBęben
UFC Lightweight
Trzyosobową.
Ja będę bębnił na sektorze dla ultry.
@MMAkłowicz zadba o catering.
@Vic3k też jedzie - pokręci się pod stadionem, żeby antyterrorka mogła wyrobić normę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trzyosobową.
Kurde, wczoraj jeszcze były dostępne bilety w nowym sektorze po 100zł a dzisiaj już dupa. To się opamiętałem. Ma ktos dwa bilety do odsprzedania?![]()
Rekord pobity, juz cie nie potrzebujemyKurde, wczoraj jeszcze były dostępne bilety w nowym sektorze po 100zł a dzisiaj już dupa. To się opamiętałem. Ma ktos dwa bilety do odsprzedania?![]()
Rekord pobity, juz cie nie potrzebujemy![]()
Lipa troche tak kupowac od obcych ludzi w ciemno bilety w pdfie
Tylko trochę za późno na normalną wysyłkęJa kupiłem właśnie przez ogłoszenie stamtąd. Jest ten plus że są profile osób a nie jakieś lewe ogłoszenia z olx albo allegro. Tyle że ja nie w PDF tylko normalnie wysyłką.
Tylko trochę za późno na normalną wysyłkę
Może uda się cos ogarnąć z odbiorem osobistym, bo ebilecie juz sama popylina została.
To już jest maks. Tu masz przed wciąganiem i słowa Martina, że bez telebimu ani rusz jak masz bilet za niską cenę. Ale ja się z nim zgadzam i w sumie z górnych trybun to takie PPV na żywoPójdzie to do góry jeszcze? Ludzie z gornej trybuny nie mają zaslonietej klatki przypadkiem? Albo ja nie mam wyobraźni..
To się zgadza, zastanawiam się tylko czy siedząc na samym dole górnej trybuny, miejsca mam te nad Perfect View, będę miał zasłoniętą klatkę przez ten ekran? Bo wiadomo że gówno widać ale jednak mieć całkiem klatkę zasłoniętą byłoby raczej chujowe..To już jest maks. Tu masz przed wciąganiem i słowa Martina, że bez telebimu ani rusz jak masz bilet za niską cenę. Ale ja się z nim zgadzam i w sumie z górnych trybun to takie PPV na żywo
http://www.polskatimes.pl/sport/a/m...-trybun-pge-narodowego-bedzie-dobra,12114506/
@VoRaNeK pisał po żużlu, że na środku nic nie widać z góry.
Tu jeszcze jedno foto, przed klatką, ale mniej więcej chyba z Twojej wysokościTo się zgadza, zastanawiam się tylko czy siedząc na samym dole górnej trybuny, miejsca mam te nad Perfect View, będę miał zasłoniętą klatkę przez ten ekran? Bo wiadomo że gówno widać ale jednak mieć całkiem klatkę zasłoniętą byłoby raczej chujowe..
Bardziej teleskop by się przydałlornetke macie?