No to ja też zwoje 3 grosze dorzuce:
1) Najpierw mialem problem, by zgrac nie swojego kompa, z nieswoim tv poprzez hdmi, by wszystko gralo, bo PS3 mial problem z odpaleniem streamu. Po jakim czasie, udalo sie. Lecialy skroty wagi, rozmowa z Herbem etc. Patrze, ze juz czas na underkarte, zmienialem jakosc z 720 na 360. Nie mialem opcji 480 ( ale moze takowej faktycznie nie bylo). Zmieniajac jakosc, zmienialo sie to, co aktualnie lecialo w tv. Mysle, kierwa, juz powinny wapki lwciec. Byl przy Playerze przyciski "live", ale u mnie nie aktywny i nie dalo sie go nacisnąć. W koncu odswiezylem strone i kierwa przenoislo mnie do 2 rundy walki Saszy. Ehhh. Ustawilem sobie jakosc 360, bo na 720 nie bylo dla mnie dobrej plynnosxi, co dla konesera mma w takim wydaniu, nie jest bez znaczenia. Okolo 2 razy wyrzucilo - wyskoczyl jakis error o nr,ktorego nie pamietam. Na szczescie odswiezenie strony, pomoglo w kilka sekund, wiec nie ma co beczec. Automatycznie zaskoczyla jakosc 720, co jak wspomnialem, nie byoa idealna, ze wzgledu na plynnosc akcji. Gdy chcialem zmienic na 360, o dziwo, nie bylo takiej opcji. Tylko 180 i 720. Mysle, cóż poogladamy w 720. Po walce Gamera, odswiezylem sobie stronke i pojawily sie inne opcje jakosci obrazu do wyboru. Zmienilem na 360 i juz do konca transmisji nie przycielo!
Imo, error wyskakiwal chyba tym osobom, ktore korzystaly z jakoaci 360, ktora znikniela w jakims momencie i wyskakiwal Wówczas błąd. Nie wiem kto zawinil, i dlaczego tak sie stalo, ale ze wzgledu na mozliwosc ogladania gali KSW w Irlandii, te bodajze 2-3 przycinki, ktore po odswiezeniu strony, powodowaly, ze bylem moze z 10-15 sekund off, nie wplynelo na koncowa ocene KSWTV 7/10
Oczywiscie, placisz- wymagasz. Wiec kazdy subiektywnie moze sie odniesc to tych problemow technicznych u niego( nawet kolo, ktory siedzial pod pierzyna, bo pioruny za oknem strzelaly, a prad wylaczyli). Ja nie zamierzam. Ale bedac na miescu KSW, jakby ktos wystapil o zwrot kasy, bo mial takie problemy jak ja, odeslal bym go z przyslowiowym kwitkiem.
Pozdro