Kapitalne! Chyba najlepsza Twoja praca:-) Jeśli ta gala będzie w PPV to jubileusz może okazać sie wielką klapą.
@malinowsky Szczerze mówiąc, to chcę, żeby każda praca była lepsza od poprzedniej :) Dzięki bardzo :) No wiesz, narazie PPV nie potwierdzili. Pamiętam, że kiedyś pisałeś, że prawdopodobnie do KSW 20 przylgnie do mnie ksywa "Polski NickTheFace" :D I co udało mi się? Mianujesz mnie "Polskim NickTheFace'em" :P Czy jeszcze muszę popracować? :P hehe @up chodzi o tekst? czy tło i czcionkę? :)
Fajne. Jadynie kawałek z biegnącym Jankiem do wyrzucenia. Po pierwsze, "kolorystycznie" psuje klimat klipu. Po drugie, takie ujęcia nie pasują do krótkich zapowiedzi.
Super!! Oby tak dalej Widze ze poprawiłeś na "miliony przed telewizorami" w poruwnaniu do ostatniej produkcji
No wiesz, brzmi bardziej jakby 40 mln zasiadało przed telewizorami, a nie marne "kilka milionów" :P hehe Dzięki :-)
Zaplusowałeś motywem muzycznym :-) Poszło na twitter. PS: Myślałeś, aby zrobić wersję międzynarodową?
Zawsze moge wrzucić wersję po angielsku jeszcze :) Ale czy jest sens? :) Wątpię, że ktoś z zagranicy ogląda moje filmy, za słabe są :)