KSW20 - Zapowiedź

malinowsky

UFC
Lightweight
Kapitalne! Chyba najlepsza Twoja praca:-)

Jeśli ta gala będzie w PPV to jubileusz może okazać sie wielką klapą.

mrfreakz

Maximum FC
Lightweight
@malinowsky

Szczerze mówiąc, to chcę, żeby każda praca była lepsza od poprzedniej :) Dzięki bardzo :) No wiesz, narazie PPV nie potwierdzili.

Pamiętam, że kiedyś pisałeś, że prawdopodobnie do KSW 20 przylgnie do mnie ksywa "Polski NickTheFace" :D I co udało mi się? Mianujesz mnie "Polskim NickTheFace'em" :P Czy jeszcze muszę popracować? :P hehe

@up

chodzi o tekst? czy tło i czcionkę? :)

GLF

KSW
Light Heavyweight
Fajne. Jadynie kawałek z biegnącym Jankiem do wyrzucenia. Po pierwsze, "kolorystycznie" psuje klimat klipu. Po drugie, takie ujęcia nie pasują do krótkich zapowiedzi.

Krzysztof

Brutaal
Super Heavyweight
Super!!

Oby tak dalej

Widze ze poprawiłeś na "miliony przed telewizorami" w poruwnaniu do ostatniej produkcji

mrfreakz

Maximum FC
Lightweight
No wiesz, brzmi bardziej jakby 40 mln zasiadało przed telewizorami, a nie marne "kilka milionów" :P hehe Dzięki :-)

stasinek34

KSW
Heavyweight
Zaplusowałeś motywem muzycznym :-)

Poszło na twitter.

PS: Myślałeś, aby zrobić wersję międzynarodową?

mrfreakz

Maximum FC
Lightweight
Zawsze moge wrzucić wersję po angielsku jeszcze :) Ale czy jest sens? :) Wątpię, że ktoś z zagranicy ogląda moje filmy, za słabe są :)

mrfreakz

Maximum FC
Lightweight
Aaa. :) No wiesz każdy ma swój gust. Mi się akurat spodobała bardzo :) Dzięki :)

@Madzer

aj noł :D

kyfu1

Brutaal
Middleweight
Moje filmy są wyświetlane w 40 krajach wiec Twoje pewnie też, sprawdź sobie na YT, stąd wersja międzynarodowa jest jak najbardziej na miejscu :)

mrfreakz

Maximum FC
Lightweight
Nie wiem, być może :) Mam w najbliższych planach trailer jakieś walki UFC, żeby uzbierać sobie subskrybentów i nabić trochę wyświetleń :P hehe w tym przypadku będzie inglisz na pewno :D

Pankracy

Jungle Fight
Featherweight
muzyka nie w moich klimatach, ale i tak świetnie, myslałeś o jakimś rockowym podkładzie ? :D

KSW powinno ciebie zatrudnić, bo robisz lepsze zapowiedzi niż oni :-)

mrfreakz

Maximum FC
Lightweight
@Kaczka

tam nie ma wyciszenia!!! muzyka sama się tak kończy ja nic nie ruszałem :) dzięki :)

@Pankracy

nienawidzę muzyki rockowej i na pewno w moim trailerze jej nie będzie, dzięki :)