Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Daj jeszcze opcje siedze na czacie i czytam co ludzie piszą bo ani PPV przez kswtv ani piracki strim nie działa. Często tak miałem
Oglądanie KSW to jest czasem kurwa katorga.
praca dyplomowa?aniketa w celach statystycznych
ostatnio to ksw.tv padalo, a stream smigal az milo w hdPodziwiam osoby które jarają tymi galami i szukają pirackich streamów. Pirackie streamy to gówna z zeszlej epoki, tną się i padają bez wyjątku. Zamiast emocjonowania się walkami tylko wkurwianie co parę sekund. Inna sprawa że oficjalne transmisje też dawały dupy.
Tylko oglądanie w TV albo na miejscu na żywo. Ewentualnie kswtv, podobno nowa wersja jest stabilna.
weeb i ogladanie cwiartka oka, bo lepsze rzeczy dzieja sie na czacieWeeb.tv konto premium za 4 zł i śmiga w mega jakości bez przycinek.
Dziękuję do widzenia.
Chodzi oczywiście o stream KSW 39 a nie o cały nielegalny portal piracki dla złodziejów i bandytówChyba nie da się zablokować weeb tv?
@kaczka41 , moralizatorze jeden, nie pierdziel głupot ze gadałeś z Martinem bo ten Cię zbanował ze dwa lata temu i przyznaj się lepiej, ze sam będziesz kradł streama.
U mnie będzie lecieć w telewizji.BTW, oczywiście wszystkie UFC wykupujesz na bieząca, bo inaczej nie oglądasz, hehe
Nie da. Streama tez się nie daChyba nie da się zablokować weeb tv? Plus wolałbym żeby jednak się skupili na tym żeby transmisja działała idealnie na KSWTV a nie na blokowaniu kogokolwiek zanim nie ogarną tip top swojego produktu.
Oczywiście, że się da. Tak jak się da zablokować wypuszczanie craków do gier. Tylko, że KSW musiałoby zapłacić Weeb za kasowanie streamów. Prawnie raczej nic nie zdziałają, bo to nie weeb udostępnia sygnał, tylko "jest zbiorem linków". A właściwie w ich regulaminie wisi, że użytkownicy też tylko "znaleźli" linki i wrzucili na stronę :)Chyba nie da się zablokować weeb tv? Plus wolałbym żeby jednak się skupili na tym żeby transmisja działała idealnie na KSWTV a nie na blokowaniu kogokolwiek zanim nie ogarną tip top swojego produktu.
Czyli się nie da.Tylko, że KSW musiałoby zapłacić Weeb za kasowanie streamów. Prawnie raczej nic nie zdziałają, bo to nie weeb udostępnia sygnał, tylko "jest zbiorem linków".
Teoretycznie i w praktyce oni te linki mogą kasować od razu po pojawieniu się na stronie lub zgłoszeniu właśnie przez KSW. Tylko, że mam spore wątpliwości, czy KSW zapłaci za taką przysługę. Bo samo kasowanie po zgłoszeniu za free może trwać do końca gali, a znając internet może być takich linków ze 100 i to generowanych przez automatycznego boota. Właściwie więc masz 99% racji, że się nie da, ale jest ten 1% szans, że się da, bo nie jest to takie trudne dla moderatorów weeba. Strona np. też może pójść offline na czas gali. Ale pamiętajmy, że weeb to mały procent wszystkich linków. A większym problemem KSW może być facebook, vkontakte itp i konta lepiej zamaskowane niż ostatnio.Czyli się nie da.
To się zdziwiszJuż widzę jak blokują pirackie streamy na rosyjskim VK. Powodzenia.
Myślę, że jak ktoś się nie obudził z ręką w nocniku to te 5-7 zł odkładać przez kilka miesięcy to raczej nie jest problem. Ludzie nie kupują PPV, bo twierdzą, że 40 zł to zbyt dużo na tej jakości widowisko.Pamiętam jak dziś, to był sierpień 2004 rok, Goldi podczas gali UFC 49 wstawił głosem robota po raz pierwszy swoją formułkę "Przypominamy że nielegalna transmisja grozi więzieniem i karą do 250 tys dolarów" na co Joe Rogan odpowiedział mu ze śmiechem "You cant win with internet baby". Minęło 13 lat i słowa Rogana nigdy nie były bardziej prawdziwe, mimo że cały system się zmienił bardzo mocno na plus dla fana. Pisałem to już gdzieś dziś, ale według mnie jak kogoś stać to powinien zapłacić i wesprzeć dyscyplinę, fana, portal hehe, jak go nie stać, to oczywiście że lepiej jest żeby obejrzał na piracie niż nie obejrzał wcale. Ja na pewno nie będę potępiał ludzi za piractwo, za dużo sam obejrzałem nielegali xD