kraks
Shark Fights Light Heavyweight

KSW 98: Paczuski vs. Zerhouni | MMA Event | Tapology
KSW 98 takes place Saturday, September 14, 2024 with 10 fights at Hala CRS in Lubin, Poland. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie oglądałem ale podobno tam był wałek na korzyść Skiby. Obecnie kursy idealnie odzwierciedlają szanse obu zawodników na zwycięstwo.Wypadł Zalewski i dostajemy pojedynek Skibiński - Damiani. Oboje w identycznym wieku, podobne warunki i walczyli razem w marcu na Hybrid MMA 3 w Pile. Skibiński wygrał splitem. Oglądał może ktoś tą walkę? Kursy też wyrównane w tej chwili
Taki mam plan, ale dopiero wieczorem będę w domu.Cała walka jest dostępna na Youtube, trzeba tylko popełnić heroiczne poświęcenie i wpisać w wyszukiwarce "Skibiński Damiani"
ja dałem joja i tego co Paczuskiemu najebie przed czasem, kolejny puszczę po godzinie 00:00 na samo ufcCo kleimy za 30?
Leśko/Humburger 3R-tak, Krt wydaje się że te bety mają jakieś value mordo ale od razu mówię że nie analizowałem tego. Jeszcze może Fornalski.Co kleimy za 30?
Mialem na Lesko juz nie stawiac![]()
NAJEBANY TO DO DOMU!![]()
Lesko – co warto zobaczyć? Atrakcje, historia i praktyczny przewodnik
Najpiękniejszy i najdzikszy region Polskibieszczady.land
nie mogleś przed galą takiego pewniaka rzucić
livenie mogleś przed galą takiego pewniaka rzucić
czy to live?
live
Król Lajwu
też zagrałem
Jak widzisz chłopa o imieniu Islam, z nazwiskiem kończącym się na -ov, pod niemiecką flagą, w starciu z Polakiem, po kursie prawie 3 to wjeżdżasz jak dzik w szyszkiteż zagrałem
Ten jak zwykle, tylko wygrane wstawia a w odpowiednim temacie cisza
No bo to live, a póki co tylko to postawiłem.Ten jak zwykle, tylko wygrane wstawia a w odpowiednim temacie cisza![]()