KSW 98: Paczuski vs. Zerhouni (14.09.2024)

kraks

Shark Fights
Light Heavyweight
1725884101757.png

Wypadł Zalewski i dostajemy pojedynek Skibiński - Damiani. Oboje w identycznym wieku, podobne warunki i walczyli razem w marcu na Hybrid MMA 3 w Pile. Skibiński wygrał splitem. Oglądał może ktoś tą walkę? Kursy też wyrównane w tej chwili

Wypadł Zalewski i dostajemy pojedynek Skibiński - Damiani. Oboje w identycznym wieku, podobne warunki i walczyli razem w marcu na Hybrid MMA 3 w Pile. Skibiński wygrał splitem. Oglądał może ktoś tą walkę? Kursy też wyrównane w tej chwili
Nie oglądałem ale podobno tam był wałek na korzyść Skiby. Obecnie kursy idealnie odzwierciedlają szanse obu zawodników na zwycięstwo.

Cała walka jest dostępna na Youtube, trzeba tylko popełnić heroiczne poświęcenie i wpisać w wyszukiwarce "Skibiński Damiani"

Cała walka jest dostępna na Youtube, trzeba tylko popełnić heroiczne poświęcenie i wpisać w wyszukiwarce "Skibiński Damiani"
Taki mam plan, ale dopiero wieczorem będę w domu.

Zerhouni SUB @8, 8 poddań w bilansie, walczy z kick-bokserem, w czym problem?

Pany jakies dwa pewniaczki na mala tasme? Nie znam sie na KSW kompletnie. Bede wdzieczny

Jojua + Hamburger ?

Last edited:
Po obejrzeniu chyba lekko pogram Damianiego. Skiba wyglądał jakby był mniejszy o jedną kategorie. Jego ciosy wydalaly się bez wagi. Gdyby nie krótszy okres przygotowawczy to byłbym pewniejszy. Teraz pewnie jeszcze bardziej będzie chciał postawić kropkę nad i.

Ponadto Jojua, już Surdyn pokazał jak pokonać przeciwnika I gdyby nie nadział się na cios to hy ugrał.

Zmiana na godziny przed XTB KSW 98!
Bartosz Leśko
1f1f5_1f1f1.png
powraca do wagi półciężkiej, żeby zmierzyć się dziś wieczorem z Dominikiem Humburgerem
1f1e8_1f1ff.png
.
Bohdan Gnidko nie został dopuszczony do walki przez lekarzy KSW.

Ten jak zwykle, tylko wygrane wstawia a w odpowiednim temacie cisza:jimcarrey:
No bo to live, a póki co tylko to postawiłem.
To na żywca, ja nawet nie patrzyłem na te karty.
Właściwie to najlepiej by było gdybym teraz wszystko wyłączył i byłbym na plus w ten weekend, ale obawiam się, że to nie przejdzie :mamed:

Back