kraks
Shark Fights Light Heavyweight

KSW 97: Bajor vs. Scheffel | MMA Event | Tapology
KSW 97 takes place Saturday, August 24, 2024 with 10 fights at Arena JaskóÅka in Tarnów, Poland. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja bym nie stawiał Bajora za duże ryzyko.. Scheffel mlze go skoczyćMoja pierwsza mysl to Bajor, Polischuck, Michaliszyn i chyba Kleber Silva, chociaz nie znam tego Zająca.
Dla mnie jeden i drugi wiąże się ze zwiększonym ryzykiem :)Warto grac Bajora + Tulshaieva na jednym kuponie? Nie znam sie na KSW a bym sie odegral z checia za zeszle UFC
To nic nie grac?Dla mnie jeden i drugi wiąże się ze zwiększonym ryzykiem :)
Sam nie wiem co puscic. Mam w grze taki kupon, zagrany tydzien temu bez zadnej analizy, ale nie bede go polecal jakos szczegolnie (zwlaszcza Bajora), bo tu wszystko moze sie zdarzyc :)To nic nie grac?
Sergiusz jest ze Spartakusa rzeszow. Dobrze się prezentował na babilonie i w swoich ostatnich walkach swoich 3 walkach byl 2 albo nawet 3 razy underdogiem i dal zarobic. Nie jest wirtuozem ale nawet zbierając potrafi przetrzymać i odwrócić losy na swoją korzyść.Moja pierwsza mysl to Bajor, Polischuck, Michaliszyn i chyba Kleber Silva, chociaz nie znam tego Zająca.
Sergiusz znowu jako under daje zarobicSergiusz jest ze Spartakusa rzeszow. Dobrze się prezentował na babilonie i w swoich ostatnich walkach swoich 3 walkach byl 2 albo nawet 3 razy underdogiem i dal zarobic. Nie jest wirtuozem ale nawet zbierając potrafi przetrzymać i odwrócić losy na swoją korzyść.
Z Gnidko też może ugracSergiusz znowu jako under daje zarobic
jak tam portugalki? zdrowe dupy?View attachment 107015
CZYŻEWSKA ODDAWAJ PIENIĄDZE !!
szczerze to rodowite portugalki to może z 2 poznałem tu jest mix jak chujjak tam portugalki? zdrowe dupy?![]()
dobry mix?szczerze to rodowite portugalki to może z 2 poznałem tu jest mix jak chuj
konkretnydobry mix?![]()
nauczyles sie portugalskiego?konkretny
vAMOS CARALHOnauczyles sie portugalskiego?![]()
zalaw robote, albo daj znamiar na jakas stronke po angielskuvAMOS CARALHO
Trochę kusi, ale ostatnio sobie mówiłem, żeby już nic nie stawiać, bo ostatnio gorsza seria.
Malutko waży ten Bajor, a Scheffel sporo wnosi. No jedynie te ostatnie przegrane Scheffela mnie od tego odciągają, bo to już cztery nokauty w pierwszych rundach z rzędu. Zresztą to, jak on kiedyś wyglądał, a jak teraz, to trochę nie dziwią mnie te cztery przegrane z rzędu.
Bajor 110.2 kg - 118.3 kg Ciepliński
Bajor 107.7 kg - 115.5 kg Sianos
Bajor 105.7 kg - 111.7 kg Thompson
Bajor 106.2 kg - 125.6 kg Lahr
Bajor 108.5 kg - 102.0 kg Oliveira
Bajor 109.7 kg - 107.8 kg Szewczyk
Bajor 107.0 kg - 111.1 kg Markes
Bajor 108.0 kg - 120.0 kg De Fries
Bajor 105.3 kg - 113.1 kg Pesta
Bajor 107.1 kg - 118.3 Scheffel
Chyba jednak odpuszczam.