KSW 95: Wikłacz vs. Przybysz 5 (07.06.2024)

kraks

Shark Fights
Light Heavyweight
1717245522317.png

Nic jeszcze nie gralem z tej gali. Jedynie Szczepaniak zamyka mi jeden kupon. Licze, ze ponownie mlodosc wygra z doswiadczeniem Zielinskiego

1717315004644.png

Co myślicie o Sakai? Kolejny z ufc idzie do KSW. Warunkami nie bedzie odstawał. A i sam nie jest na straconej pozycji. Friesa da się pokonać może to tersz a kurs zachęca

Co myślicie o Sakai? Kolejny z ufc idzie do KSW. Warunkami nie bedzie odstawał. A i sam nie jest na straconej pozycji. Friesa da się pokonać może to tersz a kurs zachęca
Tez juz o tym myslalem jak zobaczylem kursy. Sakai po @3.0 moze miec sens. 5 lat mlodszy od De Friesa, warunki ok. Pytanie w jakiej on jest obecnie dyspozycji i gdzie mozna zaczerpnac informacji w tym temacie...

Kupon za 5 złotych:

Dreczkowski przez decyzję sędziów @ 4.25 - Dreczkowski raczej jest zawodnikiem, który będzie dążył do decyzji. Walka Jarica z doświadczonym Georgievem też pokazała, że będzie trudno Jarica skończyć, dlatego też Dreczkowski może sobie dążyć do decyzji na spokojnie
Erzanukaev przez poddanie @ 6.25 - na razie Surdyna poddał tylko Stasiak, z kolei Wikłacz nie dał rady tego zrobić. Erzanukaev w parterze jest mocny, natomiast tutaj największą rolę odegra siła fizyczna i nie wiem czy w tym aspekcie Erzanukev z Surdynem nie przegra - wtedy nie zdziwi mnie w żadnym stopniu decyzja na korzyść Surdyna. Jako, że kupon jedynie for fun, to rzucam taki zakład
Sakai przed czasem @ 4.00 - chodzi mi to po głowie. Ostatnie lata De Fries walczył tylko z zawodnikami lżejszymi o 15-20 kilogramów, dlatego też starcia te wyglądały, jak wyglądały. Sakai będzie pierwszym od dawna rywalem, który może walczyć więcej od De Friesa. Natomiast Sakaia sprowadzał między innymi Alistair Overeem, a Spivac zrobił to aż sześć razy. Widzę tu więc wygranie walki przez klasycznego De Friesa, natomiast nie zdziwi mnie, jak Sakai zaskoczy

Kurs łączny: 106.25

:beczka:

Kupon za 5 złotych:

Dreczkowski przez decyzję sędziów @ 4.25 - Dreczkowski raczej jest zawodnikiem, który będzie dążył do decyzji. Walka Jarica z doświadczonym Georgievem też pokazała, że będzie trudno Jarica skończyć, dlatego też Dreczkowski może sobie dążyć do decyzji na spokojnie

Kurs łączny: 106.25

:beczka:
:roberteyeblinking:
coś mu się spieszyło

Back