kraks
Shark Fights Light Heavyweight

KSW 75: Chuzhigaev vs. Erslan | MMA Event | Tapology
KSW 75 takes place Friday, October 14, 2022 with 4 fights in Nowy Sącz, Poland. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Biorąc pod uwagę ostatnie występy Omielańczuka biorę Martinka za 1,86
A ja mysle nad Erslanem tez ma czym przyjebacJa szczerze mowiac w normalnych warunkach typowalbym Omielanczuka, ale biorac pod uwage jego ostatni wystep i przy okazji jakis tam progres Czecha w walce ze Stawowym, to jednak no bet :/
Za to uderzam smialo w Chuzhigaeva. Kurs @1.91 to bylo zloto. Do tego probuje po @2.53 Stasiaka (mysle, ze jest tutaj value o ile ryk matki Ruchaly go nie przewroci)
Narkun
Ruchała
Wysypali się?No to po main evencie. Super organizacja ksw
Ibragima przez sankcje przeciw Rosji nie wpuscili do Polski a Ksw nie dalo rady zadnego zastepstwa znalezc.Wysypali się?
Rusek farbowany na turka nie dostal zgody na telemark w PL. Ksw znajac sytuacje od tak dlugiego czasu mialo wyjebane jajca i nie przygotowali zadnego zastepstwa. Powazna organizacja xDWysypali się?
Rusek farbowany na turka nie dostal zgody na telemark w PL. Ksw znajac sytuacje od tak dlugiego czasu mialo wyjebane jajca i nie przygotowali zadnego zastepstwa. Powazna organizacja xD
Jeszcze rywal Narkuna wypadł i naturalnie mogli ich zestawić, ale Narkum obsrał i dostanie jakiegoś Bułgara na zastepstwo
skad info o Narkunie?Rusek farbowany na turka nie dostal zgody na telemark w PL. Ksw znajac sytuacje od tak dlugiego czasu mialo wyjebane jajca i nie przygotowali zadnego zastepstwa. Powazna organizacja xD
Jeszcze rywal Narkuna wypadł i naturalnie mogli ich zestawić, ale Narkum obsrał i dostanie jakiegoś Bułgara na zastepstwo
Kur... to samo 1.9 to było zbyt piękne...Ku*** a ja mialem Chuzhigaeva pogranego po pieknym kursie @1.91 i zamykal kupony na fajna kase, a tak to bedzie tylko na Zakopane.
Widziałem jakieś info na tt, oraz tutaj w dziale news. Jednak może to być stare info tak jak to zauważyłeś.skad info o Narkunie?
Nawet pan Narkun?Wszyscy z rankingu obsrali zbroję przed Erslanem dobre
Wątpię żeby Narkun brał gościa z kowadłem w ręku na tydzień przed galąNawet pan Narkun?![]()
Co by nie zrobil to raczej z dopingiem Mamy od Roberta sobie nie poradzi ;PNo i co z tym Stasiakiem? Kto tam umie w te, tfu, socialmedia? Trenuje coś? Leży w depresji? Ma formę życia? Idzie się bić na śmierć i życie?![]()
Stara Ruchałowa Stasiaka na wynik wyrucha...Co by nie zrobil to raczej z dopingiem Mamy od Roberta sobie nie poradzi ;P
Podobnie podchodze do tego. Ogladalem ta ostatnia walke Kreft i to byla masakra. Hamuje mnie tylko to, jaka motywacje ma 40.letnia czeszka, czy jeszcze jej sie chce. Delikatnie na pewno coś na nia pogramKtoś wytłumaczy dlaczego kurs na Kreft @1.5??? Bilans niby 3-0 tylko bilanse jej rywalek to 0-4 0-3 0-1, w Kołobrzegu na Armii męki pańskie z cukinią ze Słowacji ( z bilansem am 0-3 profi 0-3) obita morda i decyzja 3x 29-28.
Czeszka doświadczona zawodniczka, niby 6-4 tyle, że tłukła się w innej lidze, Bellatory i takie tam
Na zywo jak ja widzialem to mocno docieta ta Czeszka, wiec mamusia nie jest jeszczePodobnie podchodze do tego. Ogladalem ta ostatnia walke Kreft i to byla masakra. Hamuje mnie tylko to, jaka motywacje ma 40.letnia czeszka, czy jeszcze jej sie chce. Delikatnie na pewno coś na nia pogram