DONTOLIVER
WSOF Lightweight
WITAM ZAPRASZAM DO ZAPODANIA TYPÓW NA TA PRESTIŻOWĄ GALĘ , NAJWIĘKSZYM PEWNIAKIEM JEST CHYBA ŻE WALKA KOŁECKI SZOSTAK ZAKOŃCZY SIE W PIERWSZEJ RUNDZIE KURS 1.45 ORAZ WARTO ROZWAŻYC TOMASZA DŻAKUBCA PO KURSIE 2.07
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
TYŚ OSZALAŁ. CRACOVIAK TO WYGRA. POZDRAWIAMWARTO ROZWAŻYC TOMASZA DŻAKUBCA PO KURSIE 2.07
View attachment 23241
NIE PRZEKONUJE MNIE TEN ZAWODNIKTYŚ OSZALAŁ. CRACOVIAK TO WYGRA. POZDRAWIAM
JAK TO PRZECIEŻ MA DUŻO TATUAŻYNIE PRZEKONUJE MNIE TEN ZAWODNIK
ALE NIE BYŁ W STANIE PRZECIWSTAWIĆ SIE BLANCE LIPIŃSKIEJ W ONLY ONE TAK JAK ZADYMIARZ PIOTR LEDA WALAWSKIJAK TO PRZECIEŻ MA DUŻO TATUAŻY
ja sie boje że może poddać ogórasaGrzebyk wygrana przez KO, 1.35
Na strzała to ty jesteśJa z tej gai postawiłem pana Bartosinskiego
-fajny kurs
-Bartosinski ma czym przyjebac a Michalski jest na strzala
-Bartosinski będzie miał aż 5 minut żeby tylko raz trafić Michalskiego
Leci ignoreNa strzała to ty jesteś
Co się z Tobą stało picks? Teraz tylko ludzi blokujesz i nie robisz dymówLeci ignore
Co do Michalskiego to zawodnikiem jest dobrym,lubię jego walki ale ewidentnie ma problemy ze szczeka.
A teraz się nie cackam, wszystkie fałszywe kurwiska odrazu blokuje.Co się z Tobą stało picks? Teraz tylko ludzi blokujesz i nie robisz dymów
![]()
Moje mottoStop szacunkowi w mma
HahahLeci ignore
Co do Michalskiego to zawodnikiem jest dobrym,lubię jego walki ale ewidentnie ma problemy ze szczeka.
1.3 w fortunie w opcji z remisem1.20 eskiev sts
co za rowne zestawienia
Według "tabeli" przed jego ostatnimi walkami to teraz powinien mieć 31. Ale wydaje mi się, że to przekręcony licznik :vKtoś wie ile Tok ma lat ?