Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Juz nie przesadzajmy, Materla nie jest zlym zawodnikiem tylko jest przereklamowany.Ciekawe jak typować Materla vs Janikowski ? Z jednej strony wiadomo Materla to ogór i kelner ale może przeleżeć Janikowskiego.
Podoba mi sie to, wlasnie sam mysle nad Scottem czy go nie wrzucic na tasme.silva+bedorf+askham @ 2,89 grubo
Janikowski przed czasem @2,5 delikatnie
Janikowski w 1r @4,50 - tu się zastanawiam za ile zagrać
Silva przed czasem @2,0 - grubo bo sweeney to ogór jakich mało
Czemu Wójcik ? Myslisz ze to ugra zapasami ?Prado, De Plesis, Silva i Wójcik.
Mozliwe ze walka Bedorfa wyjdzie poza druga runde.co myslicie?
Tak uważam. Lepsze zapasy, kontrola, a może wejdzie jakieś poddanie. Do tego powinien mieć przewagę siły. Nie sądzę żeby dał się tak łatwo trafiać jak Michał, który słynie z barowej defensywy w stójce.Czemu Wójcik ? Myslisz ze to ugra zapasami ?
![]()
4.76, zagrane na fortunie z powodu 88% cashbacku w razie porażki, więc na wyjebce.
Podziwiam jednak osoby, które chcą obstawiać walkę półciężkiego Silvy (1.40?) z chorym na padaczkę McSweeneyem. Omijałbym pojedynek szerokim łukiem.
Ciekawe czy u podstaw aktualnego kursu leza tylko zawarte zaklady czy cos wiecej, jestem mocno zaskoczony, ze az tak poszybowalo.Makrela @2.55
Ciekawe czy u podstaw aktualnego kursu leza tylko zawarte zaklady czy cos wiecej, jestem mocno zaskoczony, ze az tak poszybowalo.
Wójcik niech mnie przekona w tej walce, bo po jego ostatnim występie nie postawię na niego złamanego grosza.Wojcik po 3.2 to cos na co czekalem. Moim zdaniem, jesli Marcin faktycznie bezproblemowo zniosl zbijanie, spary z najlepszymi dostepnymi w kraju mankutami i Krzychem Glowackim zrobia swoje. W stojce nie da sobie zrobic krzywdy, po czym skontroluje albo skonczy z gory. Generalnie obstawianie tej gali jest zabawne o tyle, ze w niemal polowie walk walcza goscie, ktorych ciezko przypisac do kategorii wagowej w ktorej sie bija w Londynie.