Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam do sprzedania dwa za 170 sztuka, sektor 314. Z bólem serca ale musze sie ich pozbyc bo nie dam rady jednak przyjechac.Jest w stanie ktoś określić widoczność z miejsc
Sektor: 111
Rząd: 7
Miejsca: 6,7
Mam okazję kupić za 150 zł i nie wiem czy jest w porządku czy szukać coś innego.
Ja mam do sprzedania dwa za 170 sztuka, sektor 314. Z bólem serca ale musze sie ich pozbyc bo nie dam rady jednak przyjechac.
Kartonikowe z paragonem i obok siebie. Zainteresowany?
Bo na After Party się chodzi do hotelu, w którym mieszkają zawodnicy ;) a nie na jakieś bananowe imprezy w klubach.Raz byłem w klubie gdzie było After Party po KSW, nie ledwo można było stanąć w przejściu.
Tak, ścisk straszny...gdyby nie dziewczyny, to by nawet nie było gdzie palca włożyć :-)ledwo można było stanąć w przejściu
Tak, ścisk straszny...gdyby nie dziewczyny, to by nawet nie było gdzie palca włożyć :-)
Ważenie czwartek 16:00, ogarniamy jakieś piwo po?
Jest dowodzik, jest prawo jazdy ale po piwie nie jeździmy.Jutro maturka, a potem kortowiadaJest dowodzik?
OGORNIOMY!
ale po piwie nie jeździmy.
Nie wiem czy się tego spodziewaliście, ale szefuncio @defthomas też będzie na gali!
Pany!
Trzeba się ugadać gdzie lecimy po gali. Mam kilka barów/pubów otwartych do 3-5 rano ale pytanie jak bedzie z miejscami
@pablos_83 poradziłbyś coś badz zaproponował miejscówke ?
Lub ktokolwiek z Trójmiasta?
Przygarniecie rodzynka bezdomnego w wielkim mieście do 6 rano ?
Sorki, ale jadę z żoną
Jak nie będę w tym czasie nagrywał rapsów w MBG to idziemy.Jedynie w piątek przed galą mógłbym gdzieś na piwsko skoczyć.
Hahahah chodziło raczej o grupowe piwo po gali :D
Spoko, myślałem, że o czymś innym myślisz