user_usunięty
UFC Middleweight
Jak was spotkam w Gdańsku to potem chyba nie wyrobię ze śmiechu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba jak inni Ciebie spotkaja.Jak was spotkam w Gdańsku to potem chyba nie wyrobię ze śmiechu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Yyy to nie to samo?Jak ja spotykam człowieka, to człowiek spotyka mnie.Chyba jak inni Ciebie spotkaja.
Nie to samo. Napisales tak jakbys mial sie z nich smiac, a to oni beda sie smiac z Ciebie. Mowilem juz, ze upierdolisz polski i dziwki nie bedzie?Yyy to nie to samo?Jak ja spotykam człowieka, to człowiek spotyka mnie.
Śmiać się z sytuacji nie z ludzi.Nie upierdolę, co wy kurwami rzucacie cały czas xD?Nie to samo. Napisales tak jakbys mial sie z nich smiac, a to oni beda sie smiac z Ciebie. Mowilem juz, ze upierdolisz polski i dziwki nie bedzie?
Sprawdź pierwsze strony tego tematu, wrzucałem fotki z dokładnie tego miejsca które jest zaznaczone, a które wybierałem dwa lata z rzędu.
@VoRaNeK i inni którzy jadą - gdzie i w jakich cenach macie noclegi? Mi i groobemu wypadła miejscowa i musimy coś skolowac...
Ja niestety autem nie pojadę, bo chce pić, a w nocy skm juz kursować nie będą.
Poszedł @ do nich. Byłeś tam Voran?2 pokoje (dwójka, trójka) 780zł czyli za 52zł noc/osoba. Razem 3 noce
Sejf House
ul. Karłowicza 86 Gdańsk
Poszedł @ do nich. Byłeś tam Voran?
Z kim Ty w ogóle jedziesz? Na te piwerka z nami wyskoczycie, jak rozumiem?Nie i nie przeszkadza mi to. Ważne aby było łóżko i łazienka. Chwile mi zajęło znalezienie czegoś dla 5 osób, w miarę blisko i za taką cene.
Przystanek SKM Gdańsk Zaspa jest niedaleko. Samochodem nie planuje się poruszać no chyba, że nie bedzie wyboru
Hotel zawodników jest jakieś 500m. od Ergo.
Ja może tylko "w sprawach służbowych" :DNawet tam nie wchodzę!
Z kim Ty w ogóle jedziesz? Na te piwerka z nami wyskoczycie, jak rozumiem?
Ja tam w hostelu, się wbiłem do jakiejś 8mki, ale tylko rezerwacja w razie czego jakby osoby brakło do jakiejś trójki czy coś to mogę dołączyć@VoRaNeK i inni którzy jadą - gdzie i w jakich cenach macie noclegi? Mi i groobemu wypadła miejscowa i musimy coś skolowac...
Ja niestety autem nie pojadę, bo chce pić, a w nocy skm juz kursować nie będą.
bilet metropolitalny
Wiesz co, dostać zapewne gdzieś tam dostaniesz, tylko pytanie gdzie. Ogólnie te bilety metro dostępne są tylko w ograniczonej liczbie punktów sprzedaży (listę wklejał kaczka) i słabo dostępne w przeciwieństwie do zwykłych - kmioty z poszczególnych transportowych spółek bardzo słabo ze sobą współpracują (w ogóle takie łączone bilety są dopiero od kilku lat) i wręcz mam wrażenie, że nie chcą by je kupować :/Planuje właśnie zakup tylko pytanie czy dostanę go w Boże Ciało
Wiesz co, dostać zapewne gdzieś tam dostaniesz, tylko pytanie gdzie. Ogólnie te bilety metro dostępne są tylko w ograniczonej liczbie punktów sprzedaży (listę wklejał kaczka) i słabo dostępne w przeciwieństwie do zwykłych - kmioty z poszczególnych transportowych spółek bardzo słabo ze sobą współpracują (w ogóle takie łączone bilety są dopiero od kilku lat) i wręcz mam wrażenie, że nie chcą by je kupować :/
Sam mam miesięczny, nie wiem jak te 72h działają, jeśli on jest papierowy i ważny od skasowania (tak mi coś świta) to mogę najwyżej zakupić dla Ciebie/Was z wyprzedzeniem i po prostu Wam przekazać jak przyjedziecie. Żabiankę mam na trasie do/z pracy codziennie
Raz byłem w klubie gdzie było After Party po KSW, nie ledwo można było stanąć w przejściu.
Daleko i płasko. Ja osobiście takich bym nie kupił