Shajs
UFC Middleweight
Byłoby niezłe value :]1.10 Mamed
3.20 Michał
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Byłoby niezłe value :]1.10 Mamed
3.20 Michał
parter Mameda>parter CipkaDla mnie Cipek, ma spore szanse, TDD Mamed ma słabe, bo bardzo często ląduje na plecach, mimo, że nie walczył z jakimiś super zapasiorami. A Materla, zapasy ma jak na polskie realia, na ponad przeciętnym poZiomie. Dodatkowo mozliwosć wpakowania się przez Materle w suba jest bardzo mała, bo parter bardzo dobrze jak wiadomo ogarnia. Jak nie będzie się bawił w stójke i wymiany, to ma duzą szansę to ogarnąć na swoją korzyść. Myślę, że to nie głupi pomysł na niego postawić.
Nie rozumiem tego argumentu.ja na Cipka postawie tylko jeśli dogadają sie co do testów antydopingowych...
Mamed wygra, bo jest mistrzem Jedi i ma więcej midichlorianów
Tylko Materla to dopiero padawanAle tylko o 2, więc mała różnica. Cipek ma za to 'Cobrę' ze Stallonem na kasecie VHS, więc Mamed nie ma z nim żadnych szans.
Masz 2,50 na Aziza :)Nie spodziewałem się tak wysokiego kursu na Kaliboba. Miałem nadzieję, że dostanę ~2.80 na Materlę.
Masz 2,50 na Aziza :)
Beka :DNa stsie Bedorf 1,25-Kita 3,25
Na stsie Bedorf 1,25-Kita 3,25