Skoro KSW juz od kilku gal mozna ogladac w PPV odpowiedzmy na pytanie - dla torego zawdo nika i dla ktorej walki najbardziej ogladamy/kupujemy transmisje. Zawodnik: np. 1. Bedorf 2. Materla 3. Różalski Walka: np. 1. Azhiev vs Sowinski 2. Materla vs Silva 3. Andryszak vs Slowinski Zapraszam i zachecam do pisania na dla kogo o dlaczego KSW w PPV
Zawodnik: 1.Bedorf 2. Materla 3. Celiński 4. Różalski 5. Azhiev 6. Andryszak 7. Słowiński 8. Relijc 9. Sylvia 10. Silva 11. Guelmino 12. Sowiński 13 .Henriques 14. Shamaev 15. Shamarenko 16. Porczyk Walka: 1. Bedorf vs Sylvia 2. Relijc vs Celinski 3. Materla vs Silva 4. Azhiev vs Sowinski 5. Rozalski vs Guelminho 6. Shamaev vs Henriquez 7. Andryszak vs Slowinski 8. Porczyk vs Shamarenko
Zawodnik: 1.Michał Materla 2.Artur Sowiński 3.Karol Bedorf Walki: 1.Sowiński-Azhiev 2.Materla-Silva 3.Celiński-Relijc
Podpisuję się pod pytaniem. Może ktoś z redakcji jest w stanie coś napisać bo dla mnie ta Gala w PPV to absurd.
Zawodnik: 1. Bedorf 2. Azhiev 3. Materla 4. Silva 5. Celiński 6. Relijc 7. Sowiński 8. Guelmino 9. Andryszak 10. Shamaev 11. Henriques 12. Słowiński 13. rywal Bedorfa chyba, ze bedzie to jakis kozak to pojdzie do gory 14. Różalski 15. Shamarenko 16. Porczyk Walka: 1. Materla vs Silva 2. Relijc vs Celinski 3. Bedorf vs TBA 4. Azhiev vs Sowinski 5. Rozalski vs Guelminho 6. Shamaev vs Henriquez 7. Andryszak vs Slowinski 8. Porczyk vs Shamarenko
1. Azhiev 2. Materla 3. Bedorf 4. Różal 5. Sowiński 6. Guelmino 7. Shamaev 8. Silva 9. Słowiński 10. Celiński 11. Reljic 12. Andryszak 13. Porczyk 14. Shamarenko 15. Henriquez 1. Materla vs. Silva 2. Azhiev vs. Sowiński 3. Bedorf vs. TBA 4. Różal vs. Guelmino 5. Andryszak vs. Słowiński 6. Reljic vs. Celiński 7. Shamaev vs. Henriquez 8. Porczyk vs. Shamarenko
A na kim mają się dorobić? My jesteśmy odbiorcami ich produktu. To jest biznes i liczy się zysk. Przez lata wypracowali sobie dobrą markę galami w otwartej telewizji i mają prawo na tym zarabiać. @Heban Uprzedziłeś mnie.
Dla mnie nie są to zawodnicy warci 40 zł, a bardziej chodzi mi o to, że gale KSW nie są dla mnie tak atrakcyje żeby płacić im 4 razy w roku.
szczerze mówiąc to żadna walka mnie jakoś szczególnie nie kręci. Mimo to kupię bo lubię MMA a oglądając polskie gwiazdy dochodzą jakieś tam emocje. A jeżeli miałbym już na siłę kogoś wybrać to hmm ciekawi mnie jak się potoczy kariera Kornika i można powiedzieć, że to mój wybór
Mój top 3 z tej gali to: Materla - Silva Różal - Nandor Anzor - Kornik Jeśli chodzi o zawodników 1. Michał 2. Różal 3. ciężko stwierdzić, ale chyba Goran