Siemano, przedstawiam wszystkim mój najnowszy trailer nadchodzej gali KSW 21. :-) Tak jak zwykle, liczę na jak najwięcej komentarzy. Mam nadzieję, że się spodoba. Pozdro ! :-)
Po prostu strasznie głośny był aplaus widowni (i tak sobie ten komentarz do mp3 wyciagnalem i przefiltrowałem po swojemu, niestety niewiele dało), co spowodowało, że nie mogłem dać go głośniej, bo brzmiałoby to tragicznie, nie słyszałbyś wogóle muzyki. :)
No a jak, nic się nie rozwijam, ciągle robię w Movie Makerze, zero dopasowania, Ameryki nie odkryłeś. A do osiągnięcia tych 200 000 wyświetleń przy trailerze Dos Santos - Cain 2 użyłem autoodświeżania, niezły bajer, tutaj chyba też sobie włączę na parę tygodni... Założyłem także ponad 900 kont, żeby sobie podłapkować video. :-)
Akurat ten trailer tak mocno mi się nie spodobał jak poprzednie prace.
Właśnie patrząc na wynik Twojego traileru JDS-Cain, celowałeś w ok. 100 tyś z tego co pamiętam? I dwa razy lepiej się udało, ale zasłużyłeś, najlepsza Twoja praca.
To już masz 200 tys wyświetleń? Wow. :) Jak już gdzieś pisałem, tamten trailer to Twoje najlepsze dzieło. Ten tutaj zresztą bardzo zacny, tak trzymaj. Tak jak Ruff już pisał, dobrze, że nie ma dubstepu. ;)
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.