kraks
Shark Fights Light Heavyweight

KSW 104 | MMA Event | Tapology
KSW 104 takes place Saturday, March 8, 2025 with 10 fights at Arena Gorzów in Gorzów, Poland. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kto to schabowy?Domy na Schabowego !!!
Stawowy morda !!!!Kto to schabowy?
Pewniaczek?Stawowy morda !!!!
Ja się chuja znam ale ostatnio mi Piwowarczyk wszedł liczę na powtórkę !!Pewniaczek?
Ewelina Woźniak 52.7 kg/116 lbFor fun za drobne: Nandor przez poddanie @ 12.00 (dla mnie trochę jasne, że Nandor może zmierzać od razu do parteru, szkoda że Nandor miał na przygotowania jakieś dwa tygodnie, ale gdzieś w tym kursie widzę fajne value) + Woźniak przez poddanie @ 4.50 (ostatnie lata pokazywały, że Bagishvili ma problemy w parterze, według mnie Woźniak będzie dążyć szybko do parteru, pewnie uda jej się sprowadzić, a tam może dojść do próby poddanie. Bagishvili też ma walkę za miesiąc niecały, więc to też takie zagadkowe podejście trochę) = 54.00![]()
Morda przecież Główka go ubije jak kotleta !!!Ewelina Woźniak 52.7 kg/116 lb
Sofiia Bagishvili 51.8 kg/114 lb
Krzysztof Głowacki 93.2 kg/205 lb
Jordan Nandor 92,3 kg/203 lb
Liczyłem, że Nandor trochę więcej będzie ważył...
Może tak będzie, będę biedniejszy o 5 złotych wtedyMorda przecież Główka go ubije jak kotleta !!!
Ma ktoś może linka, gdzie można obejrzeć pierwsze starcie Samociuka ze Stawowym?
Biorę. I dorzucam Bandit 4.25 poddanie tko ko - biorę pod uwagę gnp.For fun za drobne: Nandor przez poddanie @ 12.00 (dla mnie trochę jasne, że Nandor może zmierzać od razu do parteru, szkoda że Nandor miał na przygotowania jakieś dwa tygodnie, ale gdzieś w tym kursie widzę fajne value) + Woźniak przez poddanie @ 4.50 (ostatnie lata pokazywały, że Bagishvili ma problemy w parterze, według mnie Woźniak będzie dążyć szybko do parteru, pewnie uda jej się sprowadzić, a tam może dojść do próby poddanie. Bagishvili też ma walkę za miesiąc niecały, więc to też takie zagadkowe podejście trochę) = 54.00![]()
bandit?Biorę. I dorzucam Bandit 4.25 poddanie tko ko - biorę pod uwagę gnp.
Właśnie przeszukałem ksywki i nie widzę Banditabandit?
bandit?
Autokorekta, NandorWłaśnie przeszukałem ksywki i nie widzę Bandita
Jakby mi ktoś napisał, że Red jest w narożniku Nandora, to bym nie stawiałFor fun za drobne: Nandor przez poddanie @ 12.00 (dla mnie trochę jasne, że Nandor może zmierzać od razu do parteru, szkoda że Nandor miał na przygotowania jakieś dwa tygodnie, ale gdzieś w tym kursie widzę fajne value) + Woźniak przez poddanie @ 4.50 (ostatnie lata pokazywały, że Bagishvili ma problemy w parterze, według mnie Woźniak będzie dążyć szybko do parteru, pewnie uda jej się sprowadzić, a tam może dojść do próby poddanie. Bagishvili też ma walkę za miesiąc niecały, więc to też takie zagadkowe podejście trochę) = 54.00![]()
Było blisko, jak dla mnie dramat z tym NC, widać było, że Nandor ma zamkniętą pięść przy tym ciosie i tam nie było otwartej dłoni. Przynajmniej zwrot będzie.Biorę. I dorzucam Bandit 4.25 poddanie tko ko - biorę pod uwagę gnp.
Bez sensu te analizy powtórek arbitrów. Pięść była zaciśnięta, dodatkowo to Głowacki zmienił trajektorię tego ciosu. Win francuza powinien być.Było blisko, jak dla mnie dramat z tym NC, widać było, że Nandor ma zamkniętą pięść przy tym ciosie i tam nie było otwartej dłoni. Przynajmniej zwrot będzie.
Też tak uważam (mimo, że NC dla mnie lepszy, bo zwrot za zakład na Nandora przez poddanie)Bez sensu te analizy powtórek arbitrów. Pięść była zaciśnięta, dodatkowo to Głowacki zmienił trajektorię tego ciosu. Win francuza powinien być.
Woźniak przez poddanie @ 4.50