KSW 104: Kuberski vs. Romanowski (08.03.2025)

kraks

Shark Fights
Light Heavyweight
1740311569484.png

Ma ktoś może linka, gdzie można obejrzeć pierwsze starcie Samociuka ze Stawowym?

For fun za drobne: Nandor przez poddanie @ 12.00 (dla mnie trochę jasne, że Nandor może zmierzać od razu do parteru, szkoda że Nandor miał na przygotowania jakieś dwa tygodnie, ale gdzieś w tym kursie widzę fajne value) + Woźniak przez poddanie @ 4.50 (ostatnie lata pokazywały, że Bagishvili ma problemy w parterze, według mnie Woźniak będzie dążyć szybko do parteru, pewnie uda jej się sprowadzić, a tam może dojść do próby poddanie. Bagishvili też ma walkę za miesiąc niecały, więc to też takie zagadkowe podejście trochę) = 54.00 :kis:

Głowacki - Nandor poniżej 1.5 rundy
2.10 (STS/Superbet)/2.02 (Totalbet)
5/10

Kurs dość wysoki. Głowacki miał ostatnią walkę na werdykt, ale tam Kasperski unikał starcia i okopywał łydki Głowackiego, a "Główka" przez całą walkę nieudolnie za nim chodził i nie potrafił złapać/doprowadzać do wymian. Nandor wcześniej trenował K-1/Muay Thai i spodziewam się, że on pójdzie w bardziej bezpośrednią walkę i będzie bitka lub obalenie z jego strony, gdzie pokazał, że potrafi poddawać. Walka na niskim poziomie względem całej karty i przy takim kursie wg mnie warto próbować przy ich kg i tym, że obaj są strikerami.

*Zakład wejdzie, jeśli walka zakończy się do połowy. Grać w tych co napisałem, bo inne mają liczone całe rundy i są gorsze kursy na to.

Woźniak - Bagishvili poniżej 2.5 rundy
2.00 (STS)/1.97 (Superbet)/1.89 (Totalbet)
5/10

Walka kobiet na tej gali była tak kombinowana, żeby był ogień i nie było zamulania. Bagishvili na 17 walk ma tylko 4 zakończone werdyktem, a Woźniak na 11 walk ma zakończone 3 werdyktem. Dziwią mnie tak wysokie kursy. Bagishvili chce ładować się w walkach do parteru, ale robi to tak nachalnie i często nieudolnie, że potem sama ląduje w złych pozycjach i zostaje poddana lub sama już będąc w parterze ciągle próbuje poddań. Do tego jest słaba stójkowo i ma bardzo słabą wolę walki i dużo jej nie potrzeba, żeby nie chciało się jej walczyć. Myślę, że będzie tutaj pójście piecem i walka będzie dynamiczna i skończy się przed czasem.

*Zakład wejdzie, jeśli walka zakończy się do połowy trzeciej rundy. Grać w tych co napisałem, bo inne mają liczone całe rundy i są gorsze kursy na to.

For fun za drobne: Nandor przez poddanie @ 12.00 (dla mnie trochę jasne, że Nandor może zmierzać od razu do parteru, szkoda że Nandor miał na przygotowania jakieś dwa tygodnie, ale gdzieś w tym kursie widzę fajne value) + Woźniak przez poddanie @ 4.50 (ostatnie lata pokazywały, że Bagishvili ma problemy w parterze, według mnie Woźniak będzie dążyć szybko do parteru, pewnie uda jej się sprowadzić, a tam może dojść do próby poddanie. Bagishvili też ma walkę za miesiąc niecały, więc to też takie zagadkowe podejście trochę) = 54.00 :kis:
Ewelina Woźniak 52.7 kg/116 lb
Sofiia Bagishvili 51.8 kg/114 lb

Krzysztof Głowacki 93.2 kg/205 lb
Jordan Nandor 92,3 kg/203 lb

Liczyłem, że Nandor trochę więcej będzie ważył...

Widzę, ze sporo osob idzie w kierunku decyzji w tej walce Samociuka ze Stawowym. Oboje potrafia sporo przyjac, gorzej z kondycja. Szczegolnie Samociuk moze tu spuchnac w 2-3 rundzie i nie wiadomo co bedzie w tym momencie. Obejrzalem ich pierwsze starcie i kurs 2.70 na decke wydaje mi sie srednio atrakcyjny.

Biorę. I dorzucam Bandit 4.25 poddanie tko ko - biorę pod uwagę gnp.

Tez wjechalem w te propozycj nabdora i wozniak plus kuberski ponizej 3.5r

Tak kaze obyczaj

Jakby mi ktoś napisał, że Red jest w narożniku Nandora, to bym nie stawiał :mamed:

Było blisko, jak dla mnie dramat z tym NC, widać było, że Nandor ma zamkniętą pięść przy tym ciosie i tam nie było otwartej dłoni. Przynajmniej zwrot będzie.
Bez sensu te analizy powtórek arbitrów. Pięść była zaciśnięta, dodatkowo to Głowacki zmienił trajektorię tego ciosu. Win francuza powinien być.

Back