kraks
Shark Fights Light Heavyweight

KSW 103 | MMA Event | Tapology
KSW 103 takes place Friday, February 21, 2025 with 9 fights at Home Credit Arena in Liberec, Czech Republic. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Siedzi czy życzeniowo postawiony zaklad?brichta+hamburger+piwko+polischuk za freebeta za 30zł zagrałem
reszty nie tykam
W idealnym świecie powinno siąść.Siedzi czy życzeniowo postawiony zaklad?
W idealnym świecie
Z szopy do Arbiego...Szewczyk przeszedł do czeczeńskiego centrum atletyki... Domy na Damsyna..
![]()
Ja przeciwnie. Myślę że standardowo na KSW wejdzie 1 lub max 2. Brał bym pod uwagę Charzewskiego i Szewczyka lub Paive.mam wrażenie, że dużo underdogów wejdzie tego wieczora
no ja mam Charzewskiego pogranego i tego Francuzika z ukremJa przeciwnie. Myślę że standardowo na KSW wejdzie 1 lub max 2. Brał bym pod uwagę Charzewskiego i Szewczyka lub Paive.
ukr aż taka bieda z TD?no ja mam Charzewskiego pogranego i tego Francuzika z ukrem
wyższy francuzik jest może go rozpyka dla mnie trochę przesadzony ten kurs imo. czutka nic więcej = poliszczuk 1 runda XDukr aż taka bieda z TD?
brichta+hamburger+piwko+polischuk za freebeta za 30zł zagrałem
reszty nie tykam
Szewczyk przeszedł do czeczeńskiego centrum atletyki... Domy na Damsyna..
![]()