kraks
Shark Fights Light Heavyweight

KSW 102 | MMA Event | Tapology
KSW 102 takes place Saturday, January 25, 2025 with 9 fights at Radomskie Centrum Sportu in Radom, Poland. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przybysz przygotowuje się w WCA
![]()
Proste.Azevedo SUB?
kompletnie nie czuję tej gali, coś chyba pozgapiam, po przeglądnięciu tapology ma to jakiś sensTulshaev + Paczuski + Gawryjolek brzmi jak plan?
Ja też ale rzuce cos dla piatkowych emocji i mam nadzieje zbudowac jakis mini kapital na gale w Arabii Saudyjskiej za tydzienkompletnie nie czuję tej gali, coś chyba pozgapiam, po przeglądnięciu tapology ma to jakiś sens
Nic nowego...coś chyba pozgapiam, po przeglądnięciu tapology ma to jakiś sens
Nic nowego...![]()
Singiel Merab nic więcej tu nie widzę, może Ferreira. Z drobne.
zagrałem Dern przed czasem i w dublu z Santiago
Trafiło się, jak ślepej kurze ziarno z tapology...Podebrałeś? 2 ostatnie gale.
![]()
Też miałem próbować, no ale lubię Sebicia, chciałbym żeby wygrał.Azevedo 2.45
To już wolę przejebac te pieniążki w pokera, niż grać Skibe...Skibiński przez decyzję 6.0 piękny kursik. Biorę razem z Przybyszem. Paczuski też zamyka 2 kupony. Liczę na udany wieczór
Nie przez SkibińskiegoTen Tulshaev jest jak najbardziej do porobienia![]()
ja zagrałem over 1.5 rundy kurs 2Kreft to bierze? Imo trochę przesada takie kursy. Czyżewska rozjebała 40 kilku letnią babę co sobie wyszła do pożegnalnej walki, później kobitę co ze swoim starym przyjechała i przypadkiem wpadła na kartę walk, a buki z niej terminatorkę zrobiły. Kreft w sumie spokojnie może ją dociążać, albo klinczować do decyzji.
Podobnie widzę Skibę. Chciałem postawić, ale nie mogę się przebić, bo bukmacherzy za granicą poblokowani gdzie mam kontaSkibiński przez decyzję 6.0 piękny kursik. Biorę razem z Przybyszem. Paczuski też zamyka 2 kupony. Liczę na udany wieczór
Też jak zobaczyłem że kursy na to, że Gawryjołek nie wygra w 1R wzrosły z 1.43 do 1.96 to postawiłem. Co prawda nie tak jak Ty, że rozpocznie się 2R z tego względu że Gawryjołek tragicznie reaguje na przyjęte ciosy.Nie upieram sie, zobaczymy wieczorem. Wg mnie nie ma powodow zeby szczegolnie faworyzowac Tulshaeva.
Widze tez, ze idzie troche masowka na skonczenie walki Gawryjołka w 1 rundzie. Ja ide pod prad:
Rozpoczecie drugiej rundy @2.40
Walka zakonczy sie w 2 rundzie @4.50
Gdzie taki cudny kurs?ja zagrałem over 1.5 rundy kurs 2