kraks
Shark Fights Light Heavyweight

KSW 101: Le Classique | MMA Event | Tapology
KSW 101 takes place Friday, December 20, 2024 with 11 fights at París La Défense Arena in Nanterre, France. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wako Zako ma spory background w judo z tego co udało mi się wyczytać. Trenuje chyba od 10 lat, ma czarny pas (1 dan). Do tego walczył do tej pory w kategorii półśredniej, catchweight będzie do 73 kilogramów. Rębacz natomiast ostatnie walki to waga piórkowa.WAKO ŻABO![]()
Stary szacun, ze znasz tych ludzi i wiesz co stawiacGala ma potencjał na fajny zarobek. Kursy w wielu przypadkach mocno przesadzone.
Ode mnie taki wariacik:
Van De Merckt przed czasem 2.15
Debienne win 2.28
Wako-Żabo win 1.64
Szczepaniak win 1.65
Z mniej pewnych typów w których widzę szansę to Hamou win 2.34, Parnasse vs. Varela over 2.5r 1.60 lub over 3.5r - 2.16
Held, Jembiev i Belhouachi raczej pewniaki, ale kursy nie warte zachodu. Kexela z Nahaye absolutnie nie ruszać, świetne zestawienie.
Szczepaniaka radziłbym nie ruszać bo ta walka to 50/50. Jest duże prawdopodobieństwo że Lohore czymś zrani Artura przy takim zasięgu i słabej szczęce Polaka.Gala ma potencjał na fajny zarobek. Kursy w wielu przypadkach mocno przesadzone.
Ode mnie taki wariacik:
Van De Merckt przed czasem 2.15
Debienne win 2.28
Wako-Żabo win 1.64
Szczepaniak win 1.65
Z mniej pewnych typów w których widzę szansę to Hamou win 2.34, Parnasse vs. Varela over 2.5r 1.60 lub over 3.5r - 2.16
Held, Jembiev i Belhouachi raczej pewniaki, ale kursy nie warte zachodu. Kexela z Nahaye absolutnie nie ruszać, świetne zestawienie.
Wako-Żabo
Van de Merckt wgra przez poddanie @7.0
W moim odczuciu kurs na to zdarzenie jest mocno przesadzony dlatego postanowiłem wrzucić ten typ. Osobiście wyceniłbym taki zakład na 2.15-2.30 więc z mojej perspektywy widzę tu duże value i już piszę dlaczego - Zerhouni masę walk przegrał przez poddanie, w dodatku jego obrona przed obaleniami nie stoi na wysokim poziomie co myślę Belg będzie w stanie wykorzystać. Laid powinien mieć przewagę w stójce dlatego dla Alaina naturalna powinna być chęć przeniesienia walki do parteru a tam ma wszelkie narzędzia by poddać Frnacuza. Jednym z jego sparingpartnerów jest Reinier de Ridder który jest znakomitym grapplerem co dodatkowo podkusiło by na ten bet postawić. Powodzonka!
Wszystko trafioneA próbuję sobie for fun pod oglądanie:
Wako-Zabo wygra w pierwszej rundzie
Van De Merck wygra w pierwszej rundzie
Lohore wygra w pierwszej rundzie
Kurs 135
![]()
Becik szybko wyjaśnionyVan de Merckt wgra przez poddanie @7.0
W moim odczuciu kurs na to zdarzenie jest mocno przesadzony dlatego postanowiłem wrzucić ten typ. Osobiście wyceniłbym taki zakład na 2.15-2.30 więc z mojej perspektywy widzę tu duże value i już piszę dlaczego - Zerhouni masę walk przegrał przez poddanie, w dodatku jego obrona przed obaleniami nie stoi na wysokim poziomie co myślę Belg będzie w stanie wykorzystać. Laid powinien mieć przewagę w stójce dlatego dla Alaina naturalna powinna być chęć przeniesienia walki do parteru a tam ma wszelkie narzędzia by poddać Frnacuza. Jednym z jego sparingpartnerów jest Reinier de Ridder który jest znakomitym grapplerem co dodatkowo podkusiło by na ten bet postawić. Powodzonka!
7/10.... 79 zl przegrane . Nie wiem co mnie sklonilo do gry Dembienne, na pocieszenie 100 ktora pojdzie na pilke kopana