Wziąłby Mariusz jakiegoś videobloga rozkminił, bysmy popatrzyli jak mu na obcej ziemi się wiedzie. Ciekawe czy "brat Pudziana" trenuje dla zabawy czy ma jakieś plany.:-)
Żebyście się nie zdziwili jak go jeszcze zobaczymy gdzieś w ringu, przecież to pazerne ludziska są, zwęszy kasę i dawaj (a co jak Najman może to ja nie mogę?!) wybić się łatwo na tym nazwisku w Polsce i wgl... i nie to nie jest fotomontaż Mariusz wziął go zapewne żeby mu śpiewał przy wejściu do Gymu!
Domel 1 - Ty tak na serio z tym newsem? Jeśli to żart z Twojej strony, to i tak nie upoważnia Cię do zakładania odrębnego bzdurnego tematu.
przeciez proste ze jak chce sie wrzucic fote to sie zaklada nowy temat!! szczegolnie jezeli jest 5 innych tematow do ktorych mozna to wrzucic...
Ale wy naiwni jesteście i slepi jednoczesnie, dobry photoshop nie jest zły, szkoda że jest jeden błąd, Krystian jest za bardzo wysunięty do przodu, aczkolwiek fake godny nagrody ufc
Haha :D jasne śmiejcie sie! A potem będzie wam głupio jak dostanie walke o pas! haha xD Ja bym radził go traktować poważnie, w końcu talent na pewnie po bracie ...
JJ Ale żeś wyjechał, to prawdziwe zdjęcie. Po prostu zawinął się brat z Pudzianem do ATT, takie dziwne? Też bym skorzystał z okazji, jakby mój brat jechał.