Wziąłby Mariusz jakiegoś videobloga rozkminił, bysmy popatrzyli jak mu na obcej ziemi się wiedzie. Ciekawe czy "brat Pudziana" trenuje dla zabawy czy ma jakieś plany.:-)
Żebyście się nie zdziwili jak go jeszcze zobaczymy gdzieś w ringu, przecież to pazerne ludziska są, zwęszy kasę i dawaj (a co jak Najman może to ja nie mogę?!) wybić się łatwo na tym nazwisku w Polsce i wgl... i nie to nie jest fotomontaż
Mariusz wziął go zapewne żeby mu śpiewał przy wejściu do Gymu!
Ale wy naiwni jesteście i slepi jednoczesnie, dobry photoshop nie jest zły, szkoda że jest jeden błąd, Krystian jest za bardzo wysunięty do przodu, aczkolwiek fake godny nagrody ufc
Ale żeś wyjechał, to prawdziwe zdjęcie. Po prostu zawinął się brat z Pudzianem do ATT, takie dziwne? Też bym skorzystał z okazji, jakby mój brat jechał.
Polscy bracia Kliczko nie ma co. Pewnie w gymie leci cały czas płyta Krystiana - "Dawaj na ring" a najcześciej kawałek "Ide solo mała" POLECAM bardzo motywujący kawałek
Ciekawe czy jak wy byscie gdzies jechali cos robic to nie zabralibyscie brata jak by sie dalo ;/ Wielka k***a sensacja a co to brat pudziana nie powinien trenowac kazdy ma prawo robic co chce i nie zabardzo mi sie widzi aby ktos kto siedzi na dupie calymi dniami powinien to oceniac.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.