Masta
Vale Tudo Championship
Pada deszcz, na ciebie, nie na mnie, ja siedzę w Range Roverze. Składało go 30 Chińczyków, nim wyjechał z fabryki, 10ciu z nich straciło pracę bo nie chcieli wylizać opon na pełen połysk. Rurę wydechową polerował od środka swoim zaganiaczem Rocco, ten Rocco. Skórę z hipopotama w fotelach garbowała twoja matka lapsie, twój stary mógł tylko patrzeć z politowaniem. Kiedy wrócisz do domu, zjesz dzięki mnie obiad z biedronki, przełykaj dokładnie, poczuj łaskę. Pada, dla ciebie to deszcz, dla mnie to znak od Boga. Żartuję, bogowie grają ze mną w pokera. Wiesz dobrze, że ja zgarniam stawkę. Pal wrotki gołodupcu, smaruj, będzie piekło.
Nowa książka trenera McGregora z miejsca stała się bestselerem w Irlandii. Można znaleźć w niej wiele wcześniej nie publikowanych informacji dotyczących życia Conora nim stał się gwiazdą sportu i idolem tłumów. Smaczki z młodości Conora opowiadające m.in o ciężkich treningach napinki przed lustrem oraz zgłębianiu sztuki trasztoku z Maghnusem, irlandzką legendą podmonopolowych wojowników, okraszone opisami ciężkich początków na macie, walką z trądzikiem, szykanami rudowłosych oraz seksualnych ekscesów podczas pracy hydraulika, będących później inspiracją do wyszukanych tatuaży McGregora.
Nowa umowa ze sponsorem produkującym odżywki podpisana, teraz Conor McGregor może w pełni poświecić się przygotowaniom do rewanżu z bratem Nicka Diaza, przypadkowym zwycięzcą ostatniej potyczki Króla. Podobno skład odżywek został dokładnie przebadany pod względem obecności substancji będących na liści USADA, a mogących przypadkowo pojawić się na linii produkcyjnej, usunięto z nich między innymi zakazaną ostatnio sacharozę i witaminę C.
Conor zapowiada poddanie na Diazie w rundzie 3ej, minucie 2iej , sekundzie 45ej. Treningi z młodym talentem bjj Dillonem Penisem nie pozostawiają złudzeń, tym razem to ręka Conora będzie w górze. Król nie wraca na tron, Król zmienia tylko tron na bardziej luksusowy model. Diaz to podnóżek.
Na koniec przypomnienie proroczego wywiadu młodego hydraulika Conora McGregora.