VaeVictis
UFC Light Heavyweight
O szefostwie najdynamiczniej rozwijajacej sie organizacji i sieci klubow nie wspominajac.Jeden prezes całkiem kiedyś popularnej organizacji(obecnie już nieistniejącej) mógłby się z tym nie zgodzić. ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O szefostwie najdynamiczniej rozwijajacej sie organizacji i sieci klubow nie wspominajac.Jeden prezes całkiem kiedyś popularnej organizacji(obecnie już nieistniejącej) mógłby się z tym nie zgodzić. ;)
Co to za bazjajeczny pajac, co nie potrafi nawet pisać pod swoim nazwiskiem? Lubię takie inby, ale jak do gry wchodzą troll-konta to przestaje być śmiesznie, a zaczyna się robić po prostu żałośnie.
kmwtwFightsport to ciekawy portal. Ich naczelny w dawnych latach strasznie wojował z Rocksami, a teraz ogarnia FEN-owi zawodników i chyba jest ich gościem od PR, a ich redaktor ot tak wrzuca sobie w sieć "jebać MMARocks" (post z 2016 żeby nie było). To tak w ramach ciekawostki piszę. A to kim jest ten anonimowy pan to nie wiadomo... chyba nigdy się nie dowiemy...
Jeden Pawel wyraznie obnizyl loty, drugi chyba kompletnie zniknal, za to Marian zdradza sporo na temat "profesjonalizmu" FEN.
Gdyby KSW wprowadziło testy z takim zaangażowaniem jak UFC to szybko przestałoby istnieć. O ile nasi by się dostosowali to większość walk z zawodnikami z zagranicy by się nie odbyła, nikt by nie podpisał takiej umowy, a jeśli już, to większość wyników walk trzeba by zmieniać na NC.Niby tak ale jesli najwieksza w Polsce organizacja ma w dupie testy i sterydy to wogole sie nie dziwie ze mniejsze organizacje nie chetnie sie na to zgadzaja. Po co tak naprawde?
za to Marian zdradza sporo na temat "profesjonalizmu" FEN.
No zgadza sie. Tylko nie rozumiem co @VaeVictis chcial pokazac przez ten wywiad. Przeciez wiadomo ze kazdy sie szprycuje i zadnemu promotorowi/wlascicielowi organizacji zadne testy nie sa na reke. Mam nadzieje ze Jozwiak na to nie pojdzie bo zapytam sie 2 raz po co to komu?Gdyby KSW wprowadziło testy z takim zaangażowaniem jak UFC to szybko przestałoby istnieć. O ile nasi by się dostosowali to większość walk z zawodnikami z zagranicy by się nie odbyła, nikt by nie podpisał takiej umowy, a jeśli już, to większość wyników walk trzeba by zmieniać na NC.
Jeden Pawel wyraznie obnizyl loty, drugi chyba kompletnie zniknal, za to Marian zdradza sporo na temat "profesjonalizmu" FEN.
Wiec nalezy mu to zawczasu powiedziec, to chyba calkiem proste prawda ?Marian zaniedługo bezrobotny będzie, nigdzie przecież nie ma testów lol
O kulisy gali w ChorwacjiO co kurwa chodzi z tą chorwacją?
O kulisy gali w Chorwacji
Kolega z forum zjebał Kowalika jak psa. Naprawde kurwa jak psa. Głowa spuszczona, patrzy w podłogę i słucha co kolega ma do powiedzenia.Tyle to zdążyłem się domyśleć, chuj tam, nie drążę
gdzie?Paweł Kowalik i Paweł Jóźwiak POGODZENI !!!
Można zamykać.
Mrozu mówił na MMAnews live.gdzie?
pewnie u Mroza cos mowil... Jutro dopiero nadrobię od rana podcast...gdzie?
Kolega z forum zjebał Kowalika jak psa. Naprawde kurwa jak psa. Głowa spuszczona, patrzy w podłogę i słucha co kolega ma do powiedzenia.
U mnie to samo, z ta roznica, ze bylo 9 stronKurwa, odkąd zamknęli temat z Mrozem, to nie zaglądałem do tej części forumka i to był błąd, kurwa błąd! Ale dzięki temu miałem do przeczytania aż 6 stron epickiej inby i czytałem to wszystko z wypiekami na twarzy i rechocząc jak kretyn, tylko żona spoglądała na mnie ze zdziwieniem
Gowno prawda .Paweł Kowalik i Paweł Jóźwiak POGODZENI !!!
Można zamykać.
A ja chciałbym by było więcej jakościowych federacji które zapłacą godne pieniądze #Kowalik4LifeW sumie wkurwia mnie ten Kowalik. Chcialbym zeby bylo w Polsce jak najwiecej federacji, a taka parowa tylko mąci
To se załóż taką i leć po kosztach jak Ci pasuje. Może przebijesz rekordA ja chciałbym by było więcej jakościowych federacji które zapłacą godne pieniądze #Kowalik4Life
To se załóż taką i leć po kosztach jak Ci pasuje. Może przebijesz rekord 4 gal PROMMAC, albo chociaż MMA Attack.