tinc
UFC Middleweight
Gozdyra...
gnój że chuj
pamiętam dobrze, sztos pandemiczny, sprute głowy, cyk wojna i wirusa nie ma, oczywiście przypadek
dawaj mje kolejna szpryce : s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
chcesz moje 4 niewykorzystane kolejki?dawaj mje kolejna szpryce : s
chcesz moje 4 niewykorzystane kolejki?
PS ciekawe po ilu dawkach przypominajacych by się człowiek przekręcił
Pytanie po ile dawkach przypominających człowiek zapomni na co w ogóle się szczepichcesz moje 4 niewykorzystane kolejki?
PS ciekawe po ilu dawkach przypominajacych by się człowiek przekręcił
Pytanie po ile dawkach przypominających człowiek zapomni na co w ogóle się szczepi
Z tego dzisiaj żartowaliśmy na firmie jak wybieraliśmy maski ochronne na robotę do przepompowni.
Ja Ci opiszę jak to u mnie wyglądało. Pewnego wieczoru w sobotę, byłem po pracy. Po powrocie z niej, ojebałem jeszcze 2 ha pola. Pełnia sił, czułem się normalnie. Przyszedł czas do spania, zrobiłem łóżko i nagle zaczęło mnie trząść z zimna i dostałem gorączki. Poszedłem spać a rano czułem, że wszystko mnie boli. Taki stan trwał pół dnia, kiedy matka zawołała na obiad a pod wieczór już mi przeszło i wyszedłem na dwór się przejść bo już odzyskałem siły. Następnego dnia byłem już na treningu z kumplami bo czułem pełnię sił.A tak z ciekawości pytanie do tych mocno sceptycznie podchodzących do tematu jak ja w sumie i proszę odp na serio. Uważacie, że cov19 w ogóle nie istniał, nie istnieje i to tylko napompowana historyjka czy że coś się pojawiło, ale nie jest to tak groźne jak się mówiło i mówi? A może jeszcze co innego? Zastanówcie się w sumie jak uważacie a później w spoiler dopiero
Ja Ci opiszę jak to u mnie wyglądało. Pewnego wieczoru w sobotę, byłem po pracy. Po powrocie z niej, ojebałem jeszcze 2 ha pola. Pełnia sił, czułem się normalnie. Przyszedł czas do spania, zrobiłem łóżko i nagle zaczęło mnie trząść z zimna i dostałem gorączki. Poszedłem spać a rano czułem, że wszystko mnie boli. Taki stan trwał pół dnia, kiedy matka zawołała na obiad a pod wieczór już mi przeszło i wyszedłem na dwór się przejść bo już odzyskałem siły. Następnego dnia byłem już na treningu z kumplami bo czułem pełnię sił.
Faktem jest też to, że mam silny organizm i rzadko choruję i POTĘŻNY wirus trwał u mnie dosłownie pół dnia no i ta noc.
A myślę, że miałem to ścierwo ponieważ później przez dobry miesiąc nie czułem zapachów. Wąchałem spirytus, ocet i nic. Ale to w niczym nie przeszkadzało, żeby opierdalać obiady ze smakiem. Oczywiście prawilnie wszędzie bez maski i ile było przez to nieprzyjemności ze szkiełami czy nawiedzoną wiarą, zabawny to był czas
Czyli jednak naród głupi.Wyjebało w kosmos sprzedaż testów combo (covid, grypa a/b, rsv). W sierpniu już sprzedało się w aptekach 5x więcej niż w poprzednich miesiącach.
Na głupich się dobrze zarabiaCzyli jednak naród głupi.
Tyle, że z tymi głupimi trzeba żyć w jednym państwieNa głupich się dobrze zarabia
Kto toWyjebało w kosmos sprzedaż testów combo (covid, grypa a/b, rsv). W sierpniu już sprzedało się w aptekach 5x więcej niż w poprzednich miesiącach.
Widzowie TVN i TVP.Kto toruchakupuje? Jakieś odgórne naciski są na sianie paniki?
Jakiś konkretny cel im przyświeca?Widzowie TVN i TVP.
Tego nie wiem, ale karuzela strachu zaczyna się kręcić.Jakiś konkretny cel im przyświeca?
Czyli jednak naród głupi.
581 zgonów w ciągu 9 dni od szczepienia tylko w 11 punktach szczepień!Zbadali ludzi po szczepionce przeciw COVID-19. Porównali liczbę zawałów, udarów i zakrzepów
"Stwierdziliśmy niższą częstość występowania powszechnych chorób krążeniowych, takich jak zawały serca i udary mózgu. Częstość była niższa po każdym szczepieniu niż przed nim lub bez szczepienia" — mówi dr Samantha Ip. Analiza danych dotyczących 46 mln dorosłych wykazała, że po szczepieniach...www.medonet.pl
Globalne ocieplenie mordo.581 zgonów w ciągu 9 dni od szczepienia tylko w 11 punktach szczepień!
W przypadku osób zmarłych po szczepieniach większość nie była hospitalizowana i miała mniej niż 60 lat, a zgon wystąpił w ciągu 3 dni od szczepienia
"osoby poniżej 60 roku życia miały większe prawdopodobieństwo śmierci niż osoby powyżej 60 roku życia"
Źródło:
Wyniki pokrywają się z innymi doniesieniami, które wykazały korelację między wprowadzaniem szczepień przeciw cov, a nadmiarowymi zgonami, np:
Excess mortality across countries in the Western World since the COVID-19 pandemic: ‘Our World in Data’ estimates of January 2020 to December 2022
Introduction Excess mortality during the COVID-19 pandemic has been substantial. Insight into excess death rates in years following WHO’s pandemic declaration is crucial for government leaders and policymakers to evaluate their health crisis policies. This study explores excess mortality in the...t.coCOVID-19 vaccine-associated mortality in the Southern Hemisphere
Update 2024-07-30: This paper has now been published in the peer-reviewed Journal of Research and Applied Medicine (English | Español) CORRELATION has published a new report entitled “COVID-1…t.coCOVID-19 vaccine-associated mortality in the Southern Hemisphere
Update 2024-07-30: This paper has now been published in the peer-reviewed Journal of Research and Applied Medicine (English | Español) CORRELATION has published a new report entitled “COVID-1…t.co
Globalne ocieplenie mordo.
Ale siadło na banię.