Koronowirus, Wuhan , 2019-nCoV, Epidemia ver. beta 1.01

chcesz moje 4 niewykorzystane kolejki?
:awesome:

PS ciekawe po ilu dawkach przypominajacych by się człowiek przekręcił

nigdy w życiu
przetrwałem to bez niczego, oczywiście były sapy ludzi gdzie masz kaganiec

no i psy raz kiedy z Biedronki wyszedłem, jakiś kowboj przykozaczyl i od razu chciał mnie do suki wrzucic, potem przyjmij mandat, nie przyjąłem i żadnych konsekwencji bo sąd wjb, kurwy zamiast łapać pedofili, gwałcicieli, to tak nabijali statystyki i zastraszali ludzi

Screenshot_2024-08-23-18-46-51-29_df198e732186825c8df26e3c5a10d7cd.jpg

:mamed:

A tak z ciekawości pytanie do tych mocno sceptycznie podchodzących do tematu jak ja w sumie i proszę odp na serio. Uważacie, że cov19 w ogóle nie istniał, nie istnieje i to tylko napompowana historyjka czy że coś się pojawiło, ale nie jest to tak groźne jak się mówiło i mówi? A może jeszcze co innego? Zastanówcie się w sumie jak uważacie a później w spoiler dopiero
Ja Ci opiszę jak to u mnie wyglądało. Pewnego wieczoru w sobotę, byłem po pracy. Po powrocie z niej, ojebałem jeszcze 2 ha pola. Pełnia sił, czułem się normalnie. Przyszedł czas do spania, zrobiłem łóżko i nagle zaczęło mnie trząść z zimna i dostałem gorączki. Poszedłem spać a rano czułem, że wszystko mnie boli. Taki stan trwał pół dnia, kiedy matka zawołała na obiad a pod wieczór już mi przeszło i wyszedłem na dwór się przejść bo już odzyskałem siły. Następnego dnia byłem już na treningu z kumplami bo czułem pełnię sił. :korwinlaugh:
Faktem jest też to, że mam silny organizm i rzadko choruję i POTĘŻNY wirus trwał u mnie dosłownie pół dnia no i ta noc.
A myślę, że miałem to ścierwo ponieważ później przez dobry miesiąc nie czułem zapachów. Wąchałem spirytus, ocet i nic. Ale to w niczym nie przeszkadzało, żeby opierdalać obiady ze smakiem. Oczywiście prawilnie wszędzie bez maski i ile było przez to nieprzyjemności ze szkiełami czy nawiedzoną wiarą, zabawny to był czas :boystop::korwinlaugh:

Ja Ci opiszę jak to u mnie wyglądało. Pewnego wieczoru w sobotę, byłem po pracy. Po powrocie z niej, ojebałem jeszcze 2 ha pola. Pełnia sił, czułem się normalnie. Przyszedł czas do spania, zrobiłem łóżko i nagle zaczęło mnie trząść z zimna i dostałem gorączki. Poszedłem spać a rano czułem, że wszystko mnie boli. Taki stan trwał pół dnia, kiedy matka zawołała na obiad a pod wieczór już mi przeszło i wyszedłem na dwór się przejść bo już odzyskałem siły. Następnego dnia byłem już na treningu z kumplami bo czułem pełnię sił. :korwinlaugh:
Faktem jest też to, że mam silny organizm i rzadko choruję i POTĘŻNY wirus trwał u mnie dosłownie pół dnia no i ta noc.
A myślę, że miałem to ścierwo ponieważ później przez dobry miesiąc nie czułem zapachów. Wąchałem spirytus, ocet i nic. Ale to w niczym nie przeszkadzało, żeby opierdalać obiady ze smakiem. Oczywiście prawilnie wszędzie bez maski i ile było przez to nieprzyjemności ze szkiełami czy nawiedzoną wiarą, zabawny to był czas :boystop::korwinlaugh:

Utrata węchu i smaku to był najgorszy aspekt choroby i jeszcze jakiś czas po. Chuj w ten totalny brak sił, ale jak musiałem żyć, jeść i pić i nie odczuwać przy tym nic to to była jakaś tortura dla mnie :korwinlaugh:

581 zgonów w ciągu 9 dni od szczepienia tylko w 11 punktach szczepień!
Zdjęcie

W przypadku osób zmarłych po szczepieniach większość nie była hospitalizowana i miała mniej niż 60 lat, a zgon wystąpił w ciągu 3 dni od szczepienia
Zdjęcie

"osoby poniżej 60 roku życia miały większe prawdopodobieństwo śmierci niż osoby powyżej 60 roku życia"
Źródło:
Wyniki pokrywają się z innymi doniesieniami, które wykazały korelację między wprowadzaniem szczepień przeciw cov, a nadmiarowymi zgonami, np:

581 zgonów w ciągu 9 dni od szczepienia tylko w 11 punktach szczepień!
Zdjęcie

W przypadku osób zmarłych po szczepieniach większość nie była hospitalizowana i miała mniej niż 60 lat, a zgon wystąpił w ciągu 3 dni od szczepienia
Zdjęcie

"osoby poniżej 60 roku życia miały większe prawdopodobieństwo śmierci niż osoby powyżej 60 roku życia"
Źródło:
Wyniki pokrywają się z innymi doniesieniami, które wykazały korelację między wprowadzaniem szczepień przeciw cov, a nadmiarowymi zgonami, np:
Globalne ocieplenie mordo.
:putinlaugh:

Back