Milionyzłotych
BAMMA Flyweight
Jak myślicie ile byłoby przypadków jeśli USADA by wjechała na testy do naszych rodaków?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wszyscy out oprócz pana Pudziana
Można śmiało zamknąć temat.Wszystkie
Czekamy na wyniki Sajewskiego, czy Omielańczuka, którzy ostatnio mieli takie wizytyJak myślicie ile byłoby przypadków jeśli USADA by wjechała na testy do naszych rodaków?
Omielan jest czysty . luzz.Czekamy na wyniki Sajewskiego, czy Omielańczuka, którzy ostatnio mieli takie wizyty
a wpadaja do kazdego? bo ciezko mi sobie wyobrazic takie wpadanie np w CzeczeniiNawet jakby kontrola była to pewnie tylko po walce czy tam tydzień przed, każdy w off sezonie by się dojeżdżał a na walkę czyścił. To co jest w USA ze wpadają na chatę w każdy dzień jaki im się spodoba i o każdej porze, to w Polsce nie realne, nie na Polskie warunki.
Przecież w Polsce jeśli chodzi o KSW to nawet na nic ich nie testująNawet jakby kontrola była to pewnie tylko po walce czy tam tydzień przed, każdy w off sezonie by się dojeżdżał a na walkę czyścił. To co jest w USA ze wpadają na chatę w każdy dzień jaki im się spodoba i o każdej porze, to w Polsce nie realne, nie na Polskie warunki.
Również zamykam.Zamykam trolldywagacje czipsowych dzieciaczków.
Zaskarż ich do ETPC.To jest śmiech na sali gdy w rzekomo najlepszej federacji mma w europie(?) nie ma kontroli antydopingowej.
Do Polaków wpadli, a przecież dla przeciętnego Amerykanina Polska czy Czeczenia to ten sam koniec świata. Sądzę, że zwiedzanie Groznego mają wpisane w kontraktach - w sumie cudowne wakacje. Jedziesz pół świata, żeby Ci ktoś nasiusiał do pojemniczka, wszystko Ci ktoś finansuje. Na pewno też jakiś hotel im opłacają. Żyć nie umierać, cały świat zwiedzać. I nawet kwestia oglądania procesu siusiania nie burzy idealnych "służbowych delegacji".a wpadaja do kazdego? bo ciezko mi sobie wyobrazic takie wpadanie np w Czeczenii
A tak mi przyszło do głowy :)
A tak mi przyszło do głowy :)