Witam. Zasady konkursu są następujące. Należy wytypować sposób zakończenia walki a także czas zakończenia i technikę kończącą. Kto zrobi to najlepiej i będzie najbliżej prawdy - otrzyma koszulkę z tego sklepu: www.rcks.pl Jeśli kilka osob wytypuje podobnie, np. decyzja jednogłośna dla JJ, to ważne by podać jeszcze np. 50:45, bo to bedzie grało rolę we wskazaniu przy kilku osobach podobnie typujących. Koszulka (t-shirt) zostanie wysłana po: - wygraniu konkursu - kliknięciu na brzuch pajacyka: http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Podkarmieniu czworonoga: www.pmiska.pl - przesłaniu adresu wysyłki na maila: kaczka41@wp.pl Powodzenia. Ps. Sponsoruję :-) Jeśli nikt nie trafi - nikt nie wygrywa Typować można tylko do rozpoczecia ważenia przed galą
Jon Jones przez brualny łokieć w 2 rundzie 3 minucie walki Jeśli ten łokiec wejdzie...to kraina wiecznych łowów stoi otworem dla wikinga :D #teamjones
Co Kaczucha kombinuje? Bo w takim razie, chyba tylko w przypadku remisu (jeśli nikt nie wytypuje), to nikt nie wygra ;)
@ up up: pamietaj, że ważny jest szczegółowy typ. @ up: chodzI o to , że np. wszyscy postawiĄ na Jonesa, a wygra Szwed
Aha, typowac można tylko RAZ! Edit. No i sprawdzę, czy miska podsypana i dzieciak nakarmiony! Bez tego ni huhu! Edit. 2 Adres przesyłać dopiero w przypadku wygrania konkursu, NIE TERAZ! ( bo juz mi 2 osoby skrzynke spamują :-) )
Jon Jones, runda 3, TKO (uderzenia w parterze), 2:21. POZDRO CHMURA, WALCZYMY! edit: chuj, za duzo daje 4 runde, rzuce 3! WARRRRRRRRRR BONES!!!
Nie mogę już edytować, zapomniałem podać rundy :-) Jones - TKO 3 runda (przerwanie walki przez sędziego, uderzenia w parterze łokciami)