Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To już lepiej odjebać kaprala czy innego wyżej co wydaje rozkaz

Gdzie mieszkasz że syreny wyły ?Ładna szopka się odpierdala, tuż pod "nosem".
Śpię sobie z narzeczoną, nagle budzą nas syreny alarmowe po 3 w nocy. Zrywam się z łóżka i jakkolwiek na paranoi próbuję ogarniać sytuację. Zlepkiem doświadczeń z gier i filmów
Mówię do niej by wstała ogarneła gotówkę i dokumenty oraz szykowała plecak z wyprawką, nie wiadomo co się dzieje. Ja sam się ubrałem i wybiegłem na ulicę, alarm napierdala o co chodzi? Patrzę w niebo i na horyzont nie ma rozbłysków, nie słychać nic, myślę czy to dobrze czy nie dobrze. Sprawdzam po telefonie, internecie i nic... żadnego info.
Po chwili wróciłem do domu i jeszcze byłem na czutce i stresie, ale nic potem się na szczęście nie działo.
I teraz czapa foliowa....
Parę dni temu był test tych systemów alarmowych.... spoko.
Wczoraj był DEJDEJ z Herr Tuskiem w moim mieście na spotkaniu, trzeba było rozblatować się politycznie na blask fleszy w kontrze do Prezydenta, a i aferę szpitalną przykryć...spoko.
W nocy taka sytuacja, a dziś się okazuje że znowu jakaś ruska rakieta zajebała w pole. I znów blamaż kurwa Polskich służb....
Nie wiem, czy oni to kurwa dogadali?
Wiedzieli o wszystkim i się odjebała szopka, czy może cudowny zbieg okoliczności.
A może ruskie się mszczą za to spotkanie?
Śmierdzi to chujem na dzień dobry.
Człowiek wiedział że szykują się ciekawe czasy, ale jeszcze nie zrywał się w nocy na syreny z obawą o swoją rodzinę i dobytek
Ostre czasy, chyba się trzeba mocniej ogarniać i być bardziej gotowym.
Gdzie mieszkasz że syreny wyły ?

To nieźle tam bombardowali

W Lublinie/gminie pod samym miastem.Gdzie mieszkasz że syreny wyły ?

Dobrze, że z chłopakiem nie spałeśŁadna szopka się odpierdala, tuż pod "nosem".
Śpię sobie z narzeczoną, nagle budzą nas syreny alarmowe po 3 w nocy. Zrywam się z łóżka i jakkolwiek na paranoi próbuję ogarniać sytuację. Zlepkiem doświadczeń z gier i filmów
Mówię do niej by wstała ogarneła gotówkę i dokumenty oraz szykowała plecak z wyprawką, nie wiadomo co się dzieje. Ja sam się ubrałem i wybiegłem na ulicę, alarm napierdala o co chodzi? Patrzę w niebo i na horyzont nie ma rozbłysków, nie słychać nic, myślę czy to dobrze czy nie dobrze. Sprawdzam po telefonie, internecie i nic... żadnego info.
Po chwili wróciłem do domu i jeszcze byłem na czutce i stresie, ale nic potem się na szczęście nie działo.
I teraz czapa foliowa....
Parę dni temu był test tych systemów alarmowych.... spoko.
Wczoraj był DEJDEJ z Herr Tuskiem w moim mieście na spotkaniu, trzeba było rozblatować się politycznie na blask fleszy w kontrze do Prezydenta, a i aferę szpitalną przykryć...spoko.
W nocy taka sytuacja, a dziś się okazuje że znowu jakaś ruska rakieta zajebała w pole. I znów blamaż kurwa Polskich służb....
Nie wiem, czy oni to kurwa dogadali?
Wiedzieli o wszystkim i się odjebała szopka, czy może cudowny zbieg okoliczności.
A może ruskie się mszczą za to spotkanie?
Śmierdzi to chujem na dzień dobry.
Człowiek wiedział że szykują się ciekawe czasy, ale jeszcze nie zrywał się w nocy na syreny z obawą o swoją rodzinę i dobytek
Ostre czasy, chyba się trzeba mocniej ogarniać i być bardziej gotowym.

Nom, mówisz z doświadczenia, będę pamiętał wariacie.Dobrze, że z chłopakiem nie spałeś
syreny mogły by wzmóc aktywność
View attachment 154889
a tak na poważnie, ciekawie macie tam na wschodzie
Dlaczego Rosja nas atakuje przez ukraine zamiast przez Białoruś albo z Kaliningradu? Czemu rakiety lecącej akurat do Polski ukracki system nie zestrzelili ponownie? Bo to ich, proste.Prowokacja Rosji tak jak Bundeswhery w '39!
To nie wiesz, że najbardziej męski seks toNom, mówisz z doświadczenia, będę pamiętał wariacie.