MrRoshi
UFC Middleweight
Trzeba zakasac rekawy a nie Revoluty

Trzeba zakasac rekawy a nie Revoluty
Kolego w głowie Ci się popierdoliło?Propozycja z zamiana miejsc, duzo pierdolenia na smartfonie, a wiem kurla doskonale ze mozna sobie kombinowac z edytorem jak sie chce, przynajmniej na phpbb czy mybb tak bylo a xenforo jest o polke wyzej wiec chyba zaden problem to zamienic? @Dzihados ?
View attachment 41818
No to jest pikuś przecieżKolego w głowie Ci się popierdoliło?
Pan Heniu co w urzędzie ma komputer i dwa faksy do "zrobienia" ma większe pojęcie o takiej robocie niż tutejsi. Nie wiem może sam złóż CV na cohones i się za to weź. A tych tu należałoby
![]()
A ciemny motyw gdzieś widzisz? Nie mówię o tym czarnym gównie co to do wyboru jestNo to jest pikuś przecież![]()
No to jest ten ciemny motyw przecieżA ciemny motyw gdzieś widzisz? Nie mówię o tym czarnym gównie co to do wyboru jest
![]()
To już wiesz na jakim poziome są fachowcyNo to jest ten ciemny motyw przecież![]()
Wierzę w nich mocnoTo już wiesz na jakim poziome są fachowcy
![]()
No to zrob skorke XenForo to ja zaimportuje. Byc moze nawet gdzies sa gotowce, nie wiem, nie rozkminialem tematu.
Mogę pomóc
![]()
To spakuj mi 'Cohones 2.0' do xml chyba powinno albo do innego formatu z xenforoNo to zrob skorke XenForo to ja zaimportuje. Byc moze nawet gdzies sa gotowce, nie wiem, nie rozkminialem tematu.
Luknij na prv @defthomasTo spakuj mi 'Cohones 2.0' do xml chyba powinno albo do innego formatu z xenforo