Robi się gorąco Ja tam Arturowi wierzę Tylko nie mam pojęcia o kogo może chodzić. Od 21 lutego do 11 kwietnia coś mało czasu
Jeśli to prawda o Izie to się rozjebie! Agnieszka Niedźwiedź będzie mogła sobie pluć w brodę bo ona była najbliżej a tak na marginesie to chyba lepsza byłaby Nalepka... A tak już wogóle na marginesie to bym wolał Antka! Dobra koniec w tym temacie dywagacji...
Antka. na mmanews bys sie bardziej z tym odnalazl, gwarantuje. @Paweł Kowalik - co z Oskarem? nic nie kombinujecie? :( http://www.mmafighting.com/2015/2/1...-proposed-changes-to-ufc-drug-testing-program troche twitterowych reakcji na nowy program 'antyPED" - idealne dla ludzi bez twitt.
Jak Iza trafi do UFC to uwierzę już we wszystko, w swojej "karierze" obiła ludzie bez historii. To będzie najlepszy żart tego roku.
Zaraz sie zagotuje ... Dawać to infoooo! Choć z drugiej strony dostałem wiadomość, żebym się szykował na Ize w Krakowie
Artur Mazur podgrzewa atmosfere :) Co do Badurek to jesli naprawde zwyciestwa z Horoszko i rosyjska debiutantka dadza mozliwosc walki na UFC to znaczy, ze swiat sie konczy. Jest w S4 zawodnik, ktorego bardzo chcialbym zobaczyc w Krakowie, ale zdecydowanie nie jest to Izabela Badurek.
Pierwsza moja myśl to Fabiński albo i Antek, tak dla uzupełnienia karty ;-) No, ale im więcej tym lepiej i Izę też tam chętnie obejrzę. Nie bójcie się o jej wagę. Więcej o umiejętnościach, mniej o kg rozmawiajmy. To forum sportów walki, a nie dietetyczne ;]