Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ten pan też może pomócPodbijajcie do kogoś kto zajmuje się tymi mniejszymi zawodami. Zdaje się, że w takich sprawach mogą pomóc @duubertowa @Krzysztof Skrzypek
Ktokolwiek w takiej sytuacji mający jakieś dane o zawodnikach, czy mogący podczepić temat gdzieś wyżej może pomóc. Najbardziej szkoda tych zawodników co przygotowują się często za własną kasę, a rywal wypada z walki na kilka dni przed.Ten pan też może pomóc
![]()
I co Twój post wniósł do tego tematu. @KoY zwrócił się z pytaniem, dostał w odpowiedzi poradę żeby uderzyć do innych organizatorów, menedżerów czy osób mających kontakt z zawodnikami. Ty wyłazisz spod kamienia i pierdolisz kocopoły. Do budy!W tematach, gdy szukany jest jakiś 61 czy 66kilowiec jest jakoś więcej komentarzy. I często podśmiechujek z niskich dywizji również ;) Głównie osób mających rzekomo więcej kg. Choć dla niektórych to pewnie znów "jedynie 80kg". Może przyjdzie w końcu i czas, że jakiegoś HW czy Open będą poszukiwać na forum :) Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu zastępcy.
Bym się na pół musiał obciąć25 kg nie dam rady nabic do tej pory, ale moze Ty cos zrzucisz i jak znalazl
Więcej wniósł niż Twój. Ja się odniosłem do pewnej części forumowiczów chcąc zmotywować ich do zgłoszeń w wadze dużo bardziej "popularnej". Nie zapominaj, że to forum, a nie tablica ogłoszeń. Tu się komentuje przede wszystkim, więc nie zabraniaj, bo nie jesteś od tego. Cześć.I co Twój post wniósł do tego tematu. @KoY zwrócił się z pytaniem, dostał w odpowiedzi poradę żeby uderzyć do innych organizatorów, menedżerów czy osób mających kontakt z zawodnikami. Ty wyłazisz spod kamienia i pierdolisz kocopoły. Do budy!
Co taki krótki wpis?Więcej wniósł niż Twój. Ja się odniosłem do pewnej części forumowiczów chcąc zmotywować ich do zgłoszeń w wadze dużo bardziej "popularnej". Nie zapominaj, że to forum, a nie tablica ogłoszeń. Tu się komentuje przede wszystkim, więc nie zabraniaj, bo nie jesteś od tego. Cześć.
Co taki krótki wpis?