H hubgru Oplot Challenge Featherweight Dec 3, 2015 #1 Siemanko, za zakup transmisji ostatniej gali KSW dostałem kod rabatowy 33% na zakupy w KSWshop. Kod jest ważny do 12.12.2015 mam jednak inne plany na swój budżet i mogę komuś chętnemu ten kod podarować.
Siemanko, za zakup transmisji ostatniej gali KSW dostałem kod rabatowy 33% na zakupy w KSWshop. Kod jest ważny do 12.12.2015 mam jednak inne plany na swój budżet i mogę komuś chętnemu ten kod podarować.
Anonymous NoLife FC Dec 3, 2015 #2 Wklej tu po prostu. Może ktoś skorzysta :) Ceny tam maja i tak przesadzone, że uwzględniają te 33 % ;)
Wklej tu po prostu. Może ktoś skorzysta :) Ceny tam maja i tak przesadzone, że uwzględniają te 33 % ;)
Karton323 Shark Fights Featherweight Dec 3, 2015 #3 Tu jest mój kod: 4V4DYNCZ Jak komuś się przyda to proszę ;)
H hubgru Oplot Challenge Featherweight Dec 3, 2015 #4 No masz, a myślałem że ten kod jest generowany, tak że każdy ma unikalny. Mój kod to również: 4V4DYNCZ :)
No masz, a myślałem że ten kod jest generowany, tak że każdy ma unikalny. Mój kod to również: 4V4DYNCZ :)
MMAkłowicz EFC Africa Lightweight Dec 3, 2015 #5 Łapcie mój kod : 48DUL K3R!M i jeszcze drugi : M1$7R23M (_)FC