Witam Troche pozmieniałem arkusz i potrzebuje waszej pomocy jeszcze raz :) Tym razem też zmieniłem program dzięki czemu będe mógł zebrać wiecej odpowiedzi niż ostatnio :) https://docs.google.com/forms/d/1Bf233MwURN7fGl9pbWp2vm9DXW5xdnLIzHdS38v72Ns/viewform
Musisz lepiej układać pytania i dobierać odpowiedzi, bo na ostatnie dwa pytania nie da się odpowiedzieć, także wyniki z tych pytań możesz wywalić do kosza, każdy inaczej zrozumie pytanie i odpowiedź. Czyli jak odpowiem ZDECYDOWANIE SIĘ ZGADZAM tzn że nie zmieni, czy znaczy że zmieni? Po pierwsze usuń z pytania słowo "nie" a po drugie zmień "zgadzam się", "nie zgadzam się" itp na "tak", "nie", "raczej nie" itp. 11 pytanie też kompletnie beznadziejne. Pytanie jest "czy?" a odpowiedź że zgadzam się albo nie, a z czym mam się zgadzać skoro w pytaniu nie ma tezy twierdzącej?
Pytania powinny brzmieć: 11. Czy Pana/Pani zdaniem zastąpienie białego ringu klatką zmieni wizerunek federacji? Odpowiedzi: Tak, Raczej tak, Nie, Raczej nie, Nie mam zdania 12.Czy Pana/Pani zdaniem wprowadzenie klatki na najbliższej gali zwiększy oglądalność gali? Odpowiedzi: Tak, Raczej tak, Nie, Raczej nie, Nie mam zdania
No to pytanie jest trefne, bo zmiana może być negatywna lub pozytywna jednak:> W moim mniemaniu nie zmieni wizerunku, dalej będzie uznawana za czołową w Europie, ale jakość pod kątem MMA wzrośnie z czasem. Ankieta wypełniona, choć widzę można kolejny raz? Bez takich jaj lepiej :P
no fakt , mój bład w pyt.10 to "nie zmieni" powino być zastąpione "zmieni". A 11 według mnie jest ok zrobiłem je w taki sposób jak poradził mi wykładowca.
Kilka błędów w pytaniach i odpowiedziach jest, ale głosy poszły. Daj później wyniki, znowu podeślę Martinowi na TT :)
To źle ci poradził bo odpowiedzi są złe. A co to jest skala likerta to ja nie wiem i podejrzewam że 99% wypełniających też nie wie. Pytanie kierujesz do ogólu więc powinno być proste w zrozumieniu. @Midern, po co chcesz wysyłać wyniki ankiety której odpowiedzi będą pomylone?