Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogromca gigantów. Pasmo 37 walk bez przegranej co jest chyba najdłuższym streakiem w MMA kiedykolwiek. Pionier. Legenda.
Co ciekawe fightmatrix podaje 42, ale coś im nie pykło chyba :)Pogromca gigantów. Pasmo 37 walk bez przegranej co jest chyba najdłuższym streakiem w MMA kiedykolwiek. Pionier. Legenda.
Najzajebistsza :D, bo gdyby licząc walkę z TK jako NC to Fedor miał streak 32 walk bez porażki. Gdyby nie zjebanie na własne życzenie sobie kariery to Jones mógłby dojść do podobnego poziomu (aktualnie ma 22-1 [1NC] i prawdopodobne 4 lata zawieszenia), ale raczej już mu się to nie uda.No właśnie patrząc na rekord zastanawiałem się jaka to musiała być zajebista seria.
Najzajebistsza :D, bo gdyby licząc walkę z TK jako NC to Fedor miał streak 32 walk bez porażki. Gdyby nie zjebanie na własne życzenie sobie kariery to Jones mógłby dojść do podobnego poziomu (aktualnie ma 22-1 [1NC] i prawdopodobne 4 lata zawieszenia), ale raczej już mu się to nie uda.
Jeden z pierwszych HL jaki zobaczyłem.
Wiadomo Igor kozak, ale jeśli chodzi najdłuższą serię, to ta z tego co wiem należy do Travisa Fultona - 40 zwycięstw z rzędu.Pasmo 37 walk bez przegranej co jest chyba najdłuższym streakiem w MMA kiedykolwiek